Szerintetek e három opció közül, mi idegesít legjobban egy Jehova tanút, tanulmányozáskor (főleg szervezeti kiadványoknál) és miért? Többi lent
Szia!
Szerintem a "B" pont az ami idegesítheti a tanúkat, mert itt ennél a pontnál szembe szálsz a "hű és bölcs" rabszolgával, és ezt nem viselhetik el.
Első válaszoló vagyok.
Nem értettem meg a kérdést,elnézést! :)
Ha vitatkozni akarsz akkor ne tedd!
Egyetértek a második válaszolóval...nincs értelme,csak saját magadnak okozol lelkiismeret furdalást, ami nekik ugye nincs.
én ezt tenném:
behívnám őket, kerülve, hogy rákérdezzek,vagy szóba kerüljön, kik ők. Kedvesen beszélni velük, és dícsérni a bibliát. A kellemes csevelyután rákérdezni, kik ők, egy majd hirtelen felpattannék, megkérdezném, hogy tényleg azt hiszik, Jézus egyzártkörűen működő részvénytársaságot használ fel a céljaihoz? és határozottan felszólítanám őket, hogy semmiképp sem szeretném, ha hat hónapig kínoznának engem és családomat abbadon sáskái, és ha nem távoznak sürgősen, hozom a chematoxot. jól utánnuk is fújnék vele, lekísérve az ajtóig, és még a kilincset is jól láthatóan fertőtleníteném.
Mindegyik opció igeellenes.
Ugyanis aki más tanitást hirdet, azt nem szabad befogadni a saját lakásomba, és nem szabad beszélgetni sem vele. II.Jan.10
" Meghalgatni, de amikor lehetőség adódik (pl. nyíltan támadja a Háromságot, vagy más egyebet) "
Felőlem támadhatja, mert a legalább annyira nem érdekel, mint ő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!