Melyik könyvből tanulmányoznak Jehova Tanúi?
Nem egészen értem mi a kérdés.
Valakik tanulnak veled egy könyvből (vagy tanítanak téged egy könyvből?) és most tőlünk kérdezed, hogy mi a könyv címe? Hát nincs ráírva?
Az a gyanúm, hogy akikkel tanulok, nem igazi Tanúk.
Amikor utoljára tanultam, akkor egy jellegzetes kötésű könyvből tanultam, aminek Ismeret, amely örök élethez vezet volt a címe.
Most a kötés is más. Azért kérdezem, hogy mi a mostani tanulmányozó könyv címe, hogy megtudjam igaziak-e akik hozzám járnak.
Így már értem. Itt tudod megnézni, hogy milyen kiadványaik vannak:
1 bit/h internetkapcsolat mellett ez a honlap nem olyan jó megoldás, mert ismerem. Egy könyvcím is elég lett volna vagy beírni azt, hogy nem tudod. Nem hálátlan vagyok, de nem értem miért nem lehet egy ilyen oldalon direktbe válaszolni...
Na mindegy, nem erőltetem.
Mit tanít valójában a Biblia?
Ez a címe, de nem jellegzetes kötése van aranyfüstös betűkkel és a fedele is puha.
nézz bele, ki nyomtatta, az első oldalak egyikkén ott kell, hogy legyen, hogy wachtower inc, azaz örtorony zrt...
miért gyanakszol? esetleg furcsák a tanúk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!