Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért fordul minden nehezebbre...

Miért fordul minden nehezebbre, ha közeledni akarok Jézushoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok, Keresztyén Reformátusként teszem fel a kérdésem. Nap, mint nap olvasom a Bibliát, néha egy-egy nap kimarad, hogy teljes legyen az igazság. Igyekszem Isten törvényeit, több, de inkább kevesebb sikerrel. Sajnos, mindig az történik, hogy például olvasom a Bibliát, vagy megnézek egy szép Keresztény filmet, olyankor teljesen feltöltődök, úgy érzem, most már nem fogok elbukni a következő nehézségnél. De mettől közelebbinek érzem magamhoz Jézus szeretetét, annál jobban előjönnek azok a problémák, amikben rendszeresen elbukok. Egyszerűen hiába próbálok odafigyelni, egy pillanat kell ahhoz, csak, hogy hibázzak, és rögtön azt kell tapasztalnom, hogy már megint megcselekedtem, amit nem akartam. Egyszerűen borzalmasan bánt ez a dolog engem. Esetleg tudnátok egy a Bibliából, vagy más Istentől ihletett, esetleg Jézus Krisztus által megváltott ember történetével segíteni. A válaszokat előre is köszönöm.
2015. aug. 14. 20:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

[link]

Ezeket olvasd el, nagyon bátorító bizonyságok Isten hatalmas csodáiról és hétköznapi bizonyságokról.

Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk? :)

2015. aug. 15. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!