Csodálatos? Ez a jelző még sosem jutott eszembe a vallásommal kapcsolatban.
Nekem egész egyszerűen magától értetődő, természetes, nem is lehetne másképp. Ugyanakkor derűs, lélekemelő és szebb lesz tőle (számomra) a világ és könnyebb lesz tőle (nekem) az élet.
Emellett van sok olyan szépsége és értéke is, amit sokszor azok is elismernek, akik egyébként nem értenek egyet a hittételeinkkel.
aki meg ismeri Istent ilt Jézust és az atyát az érti hogy mi benne a csodálatos.
maga az atya és Jézus az.
meg amit tanít és hogy ennek mi is a részesei lehetünk.
köszönet az atyának és az ő fiának Jézusnak.
Amíg hittem, csodálatos volt. Olyan, mintha minden tökéletes lenne, mintha mindennek lenne értelme, reménye és jövője. Tele volt varázslatos ígéretekkel, és valóban úgy éreztem, akkor élek igazán. Úgy hívták: kereszténység. Aztán minden megváltozott... Az ígéretek nem valósultak meg, sok ima nem talált meghallgatásra, jöttek a szabályok, és megláttam mindazt, ami felett szemet hunytam.
Amúgy a keleti vallások egész szépek :) Főleg a Konfucionizmus, taoizmus, buddhizmus. Bölcsességeket tanítanak, békét, a természet szeretetét; sokkal több benne a szeretet és a tisztelet, mint sok más vallásban. Én ezekben már sokkal jobban hiszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!