Jehova Tanúi, kell fizetnetek a kiadványokért?
Bizonyára tudod akkor azt is, hogy önkéntes adományok vannak. mindenki akkor és annyit adományoz, amikor és amennyit tud.
Ezekből van minden fizetve.
úgy csináltok, mint ha máshol nem adnának az emberek pénzt
szörnyű
fehér galamb!
Te meg úgy csinálsz, mintha nem ítélnétek el azokat, akiknek tizedet kell fizetniük, meg a katolikusokat, akik körbeadják a pénzgyűjtőt!!!
holott a tanúk is ezt teszik, csak MÁS A NEVE!!!
úgy csinálsz, mintha nem tudnád, hogy az alkalmaitokra történő meghívókra ez van írva: NINCS PÉNZGYŰJTÉS:
HOLOTT VAN.
Tudod nem mindenki tud adni a megélhetése miatt.
s hogy ki mennyit és mikor ad, azt sem tudja senki, mert senki nem figyel senkit. ennél fogva vannak akik egyáltalán életükben szinte semmit nem tudtak adni.
Képzeld, nálam is volt hogy évekig nem tudtam 10 forintot sem adni,s ha szükségem volt mindig kaptam élelmet ruházatot, sőt egyszer a Rezsit is kifizette valaki.
s nem Én vagyok, vagy voltam az egyetlen, ennél fogva cáfolom a leírtakat.
Mit is cáfolsz?
azt, hogy a gyülekezetek havi rendszerességel adományokat kell küldeniük, amit előtte, kis fehér lapokon mindenki elvállalt?
ezt cáfolod?
vagy azt, hogy nem kell fizetni a személyeknek a kiadványokért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!