Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A tanúk GYAKORLATILAG ÖNGYILKO...

A tanúk GYAKORLATILAG ÖNGYILKOSSÁGRA buzdítják egymást azzal, hogyha az életük is múlna rajta, inkább ne fogadják el a vért? Ez nem törvénytelen CSELEKEDET?

Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 16:34
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Eutanázia.Ez eddig a legjobb.
2015. júl. 29. 17:54
 12/31 A kérdező kommentje:
Az eutanázia megengedett Magyarországon?
2015. júl. 29. 17:55
 13/31 anonim ***** válasza:
28%

sajnos hiába a válaszunk. Jehova Tanúi a legmagasabb orvosi kezelést akarják mind maguknak mind a szeretteiknek.

a vér elutasítása se nem öngyilkosság sem nem eutanázia

ha talán lennél szíves a belinkelt filmeket megnézni ahol tekintélyes sebészek nyilatkoznál, akkor ha a hitünket nem is de nagyobb rálátást kapnál ezen dologban.

2015. júl. 29. 17:58
 14/31 anonim ***** válasza:
56%

Rituális öngyilkosság, vagy gyilkosság abban az esetben amikor a beteg személy nincs öntudatánál és sűrgősen kell cselekedni, pl egy baleset ami már a helyszínen megköveteli a beavatkozást.

Ha pl 2 tanú áldogáll az út szélén Őrtornyokat osztogatva és az egyikbe belerohan egy autó és súlyosan megsebesűl annyira, hogy nincs eszméleténél sem és sok vért veszt.

Mi történik ilyen esetben, a másik tanú a társa megakadályozza, hogy stop vért nem!?

2015. júl. 29. 18:28
 15/31 A kérdező kommentje:

Kedves W.D. 40 alias univerzális olajozóspray

Azzonnal, természetesen, hovatovatovább. Máris engedelmeskedem.

csak.... van egy kis gond:

Feltöltenéd-e az egyenlegemet, hogy megtudjam nézni az általad belinkelt filmeket? Biztos hasznos lenne, de sajna feltöltős mobilinternetem van, De te biztos nem sajnálod rá a pénzt, hogy megnézhessem. Neked hogy a jobb? Bankszámlára utalod, vagy egyből a telefonszámomat töltöd fel?

2015. júl. 29. 18:36
 16/31 A kérdező kommentje:

Addig is, amig a 4000 ft megérkezik, ugyan mond már meg kedves csavarlazító, hogy milyen az a TEKINTÉLYES SEBÉSZ???

Van egy tippem: mindenki, aki alátámassza a szervezeted állítását, az TEKINTÉLYES.

Talált, süllyedt?

Vagy te hogyan döntöd el, ki a tekintélyes?

Úúúúúúúúgy érdekel! Itten oldalt furdalja az oldalamat.

2015. júl. 29. 18:39
 17/31 anonim ***** válasza:
59%

"Az eutanázia megengedett Magyarországon?"

2. vagyok, írtam a rákos beteges példát. Ehhez kapcsolódva mondom, hogy létezik passzív eutanázia, tehát a betegnek jogában áll visszautasítani kezelést és szépen megvárni, amíg működik a szervezete és meghal. Ez az ő döntése, a természet rendje. Nálunk az aktív eutanázia nem megengedett, amikor az orvos szépen mesterségesen örökre elaltatja az illetőt.

2015. júl. 29. 20:20
 18/31 anonim ***** válasza:
24%

Sajnálom, hogy ennyire komolytalannak veszed amit írtam

sajnos nem tudok 4000 forintot küldeni, mert az albérletben ahol lakunk sokba kerül.

egyébként úgy tudtam van ingyenes Wifi szolgáltatás némely helyen, ezek szerint tévedtem bocsánat

2015. júl. 29. 20:29
 19/31 A kérdező kommentje:

Sajna nállunk nincs ingyen wifi. Esetleg te külföldön élsz? Mert ott jellemző, de itt, magarországon???

Ráadásul mire lecipelem a gépet és beüzemelem, az vicces lenne.

2015. júl. 29. 20:57
 20/31 anonim ***** válasza:
60%

A törvény nem tiltja, minden cselekvőképes személy saját felelősségére dönthet, hogy elfogad-e egy orvosi kezelést vagy sem.

Én személy szerint szörnyűnek tartom, hogy a tanúknak tilos vért elfogadniuk (ha saját maga így dönt, ám legyen, de ezt várja el a hittestvéreitől is!), és hogy úgy gondolják, bűnt követnek el azzal, ha mégis megteszik. De Jézus is megmondta: "legyen nektek a hitetek szerint". Szóval ha ők így gondolják...

2015. júl. 29. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!