Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ezt a rengeteg Jehova Tanúi...

Ezt a rengeteg Jehova Tanúi kérdést valami fanatikus mániákus irkálja ki, aki egész nap a gépe előtt ül és nincs más dolga?

Figyelt kérdés

És Jehova Tanúinak miért piros a vére? És Jehova Tanúi miért esznek zöldségeket? Jehova Tanúi ágyban alszanak?

És ha Jehova Tanúi Jehova Tanúi, akkor Jehova Tanúi valóban Jehova Tanúi?

Ki a tökömet érdekelnek ennyire Jehova Tanúi, amikor valami 0,05%-os kisebbséget alkotnak vagy még annyit sem. Egyszerűen nem értem, hogy miért róluk szól itt minden második kérdés.

2015. júl. 27. 20:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

tudjátok-e, hogyan kezdődik a mit tanít könyv?

arról beszél az elsö rész, hogy miért jó, ha kérdezünk? és hogy nincs rossz kérdés. és hogy minden kérdésre van válasz. és hogy ne adjuk fel.

tudjátok, itt akasztják a hóhért. azok, akik imádkoznak a bibliatanulmányozás bevezetés sikeréért, mind ezzel kezdenék a tanulmányozást. de válaszolni, azt nem tudnak. ha kérdezel, rosszindulató vagy, és kötekedő. de a könyvükből teljesen mást tanítanak. kérdezz bátran, az jó, keresd a választ, ne add fel...

nos, kettős mérce, ez is,a kérdésekre is...

2015. júl. 27. 21:41
 12/29 anonim ***** válasza:
37%

Érdekes egybe esése ez az első századi Jézus követőinek.

addig mig Jézus nem kezdte el ezt a munkát és nem bízta meg vele a követeit, senki nem kérdezett semmit semmiről, úgy fogadták el ahogy a vallás vezetők mondták.

Persze voltak kivételek, de halkan, mert ha valaki megmerte kérdőjelezni a tanításukat azt kizárták a zsinagógából, sőt még az élete is veszélybe került e miatt.

Jézus nem véletlen mondta, hogy a juhok farkasok között lesznek.

Jézus ügyes kérdésekkel és szemléltetésekkel kivívta a vallás vezetők haragját, rámutatva, hogy rossz módon teszik a feladatukat.

s az emberek legtöbbje nem szereti ha elmondják a hiányosságait. főleg mert vagy így szoktatták és nem akar változtatni, vagy fél a környezetében élők "kivetésétől" mint ha csak a Farizeusok kizárnák a zsinagógájukból, és úgy érzik magukra maradnának.

épp ezért a munka elindulása óta folyamatosan felmerülnek a kérdések Jézussal és a követőivel kapcsolatban. s jajj annak aki nem a tömeg után meg....

2015. júl. 27. 21:54
 13/29 anonim ***** válasza:

én látok erre több okot is

mivel itt ők a legaktívabbak és a második legagresszívab legfölényeskedőb, és sok egyéb szempontból is legirritálób csoport, nyilván akik itt fórumoznak sokszor találkoznak a nézeteikkel és szokásaikkal, amivel kapcsolatban kérdéseik is lesznek.

Velük kötekedni még a katolikus egyházzal szembeni kötekedésnél is kifizetődőbb

vannak akik kiugrottak a szektából ezért haragjukban kötekednek, mindig van egy jehova tanúja aki a kérdéstől teljesen függetlenül elkezd kampányolni, és egy volt tanú aki a kérdéstől függetlenül szidja őket

egyszer amúgy én is kiírtam egy hasonló kérdést természetesen rögtön jehova tanújának néztek aki nem gyűlölli őket eszeveszettül az már biztos közéjük is tartozik...

2015. júl. 27. 21:54
 14/29 anonim ***** válasza:

Fehér Galamb :) ez nagyon ismerős nekem, vajon honnan!?

"Persze voltak kivételek, de halkan, mert ha valaki megmerte kérdőjelezni a tanításukat azt kizárták a zsinagógából, sőt még az élete is veszélybe került e miatt."

És ezek a te szavaid!

2015. júl. 27. 22:01
 15/29 anonim ***** válasza:
39%

Nézd én már élég rég fórumozok itt és ez idő alatt rengeteg Tanúval beszélgettem, de lehet, hogy ez a "rengeteg" tanú nem is annyira "rengeteg" csak mindig más és más nickekkel jelennek meg.

Itt van például most ez a Withe Dove nick, és nem úgy tűnik, hogy kezdő fórumozó lenne itt a gyakorin. :)

Volt már itt;

Katy Weaver

Peanuts

Vanko

grkaty

Marianne

living witneses

tantételbeli

Molnár Sándorné

István35

Sándor

És elnézést ha kihagytam valakit.

Miért van ez?

Miért jőnek ide vissza és adnak teret a "provókációnak"?

Azért mert élvezik.

Engem ha valahonnan kifüstölnek én oda többet nem megyek vissza.

De ezek "sáskák"!

Ezeket nem lehet kifüstölni, nem lehet a lakásod ajtójából elzavarni, és nem olyan régen még az utcán sem tudtad magadról levakarni csak "stlusosan".

Érted a lényeget kérdező?

Csak remélni tudom, hogy igen.

2015. júl. 27. 22:26
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

"Kifüstölnek"??? :-) Nohát, mik vannak! És kik is "füstölnek ki", ha szabad kérdeznem? Mivel és hogyan? Hogy érted ezt kedves válaszoló?

Pl. az ilyen kérdésekre adott válaszokkal, mint amilyen az első válasz ebben a kérdésben: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__7.. ?

Szerintem itt van olyan válaszolgató, aki egyben a kérdést is felteszi magának a Tanúkkal kapcsolatban. Vagy valakivel megbeszélt kérdés-felelek megy "felvilágosítás" címén, de ez is inkább "vak vezet világtalant" sztori, ha tényleg van ilyen. :-)

2015. júl. 27. 22:42
 17/29 anonim ***** válasza:
mit szedsz az üldözési mániádra?
2015. júl. 28. 07:59
 18/29 anonim ***** válasza:
bizony mondom neked, egyre többen látják, mi folyik a zrt-ben. ehhez nem kell összebeszélni.
2015. júl. 28. 08:00
 19/29 anonim ***** válasza:
31%

És mi folyik?

ha úgy lenne ahogy mondod, hidd el már nem is létezne. s elhiheted, több évtizede vagyok Jehova szolgája, s az folyik amit Jézus előre megmondott.

2015. júl. 28. 08:39
 20/29 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem úgy van! És ezt még ő is tudja, hiszen a 16-os válaszomban megadott link kérdésében olyan világos és egyértelmű bizonyítékát adta ennek, amelyet nem lehet félreérteni. Mindig így van. Biztos voltam benne, hogy egyszer könnyen és mindenki számára egyértelműen megfogható lesz ez az ember. Addig jár a korsó a kútra ...

Most ezek után igyekszik majd kevésbé átlátható és a többség számára nem könnyen ellenőrizhető vádaskodásokkal manipulálni másokat és hazudozni rólunk mindenfélét, mint az amerikai dolgokra való gyakori hivatkozás. De ebben sem érezheti biztonságban magát, mert aki Jehova szervezetét lebecsüli, az előbb-utóbb elbukik.

2015. júl. 28. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!