Isten nem szereti a dohányzást és az alkohol fogyasztást, de az egészségtelen táplálkozás nincsen ellenére?
Konkrétan a 7 főbűn egyike a FALÁNKSÁG.
Van még kérdés?
Szia!
Isten azt szeretné, ha egészségesek lennénk,és bizony ezt a sok sok betegséget amelynek nagy része életmód eredetű, legtöbbször magunknak okozzuk. Mivel nem követjük a természet/Isten törvényeit. Nagyon is bűnnek számít az egészségtelen táplálkozás, hiszen rombolja a testet és a lelket is. Mikor egészségtelenül étkeztem éreztem magamon, hogy rossz kedvű vagyok nem tudtam oda figyelni semmire. De ha elkezd egészségesen élni az ember sokkal jobban megy minden.
Az igaz, hogy Isten megtiltotta a tisztátalan állatok fogyasztását mind a mai napig, mert ő változatlan és jót akar nekünk. De ez nem elég ettől több kell,egy olyan életmód amely a legközelebb áll a természeteshez, az eredetihez amely az Édenben adatott. Az étkezés is tud sajnos egy olyan bálvány lenni mint bármely más dolog. Ha beírod amúgy youtubon, hogy New start életmód,nagyon jó videókat kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!