Tudtok erről? A cikk miatt merült fel a kérdés:
nemrég a 23%-os testvérünk kifejtette, hogy a tanúk dolga nem az örömhír hírdetése, hanem az ítéletüzenet átadása, utalva a sáskákra. ne mard magad, elsőre én is megdöbbentem, de néha csak a sokkterápia használ.
az öltözékükben nagyon igazad van. nem veszik észre, hogy túlzás az aranyszegélyes biblia, a teljes ezüstözés... látnád csak a kongresszusokat. olyan puccparádé megy... az operabálba nem öltöznek ki így. Jézust és az apostolait kinéznék, vagy rájukhívnák a rendörséget...
Huh!
Te már voltál kongresszuson?
Nekem még nem volt alkalmam elmenni, mondjuk nem is igen húz a szívem elmenni, de egyszer talán összejön már csak kíváncsiságból is.
Bocs! Most villant be, hogy mit írtál ide;
"nemrég a 23%-os testvérünk kifejtette, hogy a tanúk dolga nem az örömhír hírdetése, hanem az ítéletüzenet átadása, utalva a sáskákra. ne mard magad, elsőre én is megdöbbentem, de néha csak a sokkterápia használ."
Ehhez...no comment!
Hááát nem tudom ti hogy vagytok vele de én mikor megláttam azokat a képeket mintha 2000 évet repültem volna vissza az időbe a keresztényüldözések korába. Mert ez ugyan az!
Csak a coloseum és az oroszlánok hiányoznak még.
Kzitus nagyon kérlek nézd meg te is mit jelent kereszténynek lenni.
A te szempontodból ezt a kérdést jobb lett volna nem kiírni.
Tudod KZitus, ami a hittársaiddal megtörtént az mélységesen elítélendő, igen sajnálatos hogy ezeken a megpróbáltatásokon keresztülmennek. Nem ezt érdemelnék.
De, ha Máté 5:10,11-el példálózol akkor vess pillantást a #14-es válaszoló által linkelt képekre. Vess pillantást a Közel-keleten lévő keresztényekre akik mennyit szenvednek azért mert nem tagadják meg a hitüket, nem tagadják meg Krisztust.
például itt ez a kép: [link]
Ha minden igaz a lány azért járt így mert keresztény családból származik.
De ha már arról van szó hogy embereket üldöznek a hitükért, vannak kik bár nem keresztények de mégis sokat szenvednek azért mert van ahhoz merszük hogy boldogan megéljék a hitüket. Ott vannak a jazidiak. Ez a kis népcsoport konkrétan eltűnt, kisebb népirtást végeztek köztük a fanatikusok.
Vagy Burmában a rohingja népcsoport. Régóta üldözik őket, a hitük miatt. És még lehetne sorolni.
Az ember már csak ilyen, sokakat zavar a hitbéli másság. Irigyek a más hitben megtalált boldogságra. Egyéb indokokról nem is beszélve.
Azok akik nyomkodták a piros kezet a válaszomnál, ugye, hogy tudjátok, hogy nem engem százalékoltatok le?
Nagyon remélem, hogy tudatlanságból tettétek.
54% nem hasznos a válasz!?
Miért!?
Mert nem akarjátok tudni az igazságot, vagy fáj az igazság?
Hát nagyon sajálom de attol az még ott van és sajnos nagyon reális.
ha "átviszed az értelmet" Jézusnál is alaposan nyomkodták a piros kezet...
sőt, egy két képen is látszik a belinkelteknél a piros kéz....
ha most zita lettél volna, írhatnád, hogy: ja, igen, üldözik az igazságot...
Sajnos ilyenkor a "Zitákban" hiányzik a gerinc, beismerni valamit ami totálisan szembe megy a tanításukkal.
Én nagyon sajnálom azt ami történt a tanúkkal mert keresztény vagyok, de viszont azt is hozzá teszem, hogy őket nem Jézus nevéért bántalmazták.
"Mt 5:10-11
Boldogok, a kik háborúságot szenvednek az igazságért: mert övék a mennyeknek országa.
Boldogok vagytok, ha szidalmaznak és háborgatnak titeket és minden gonosz hazugságot mondanak ellenetek én érettem."
Első sórban nem lehet tiétek a mennyeknek országa mert ti ki vagytok zárva onnan.
"ÉN ÉRETTEM (Jézus)"
"A „nyugalom megzavarásának” vádjával 15 napra bezárták őket. A rendőri őrizet alatt a két Tanút kémkedéssel vádolták, és többször is Jehova Tanúi szervezetéről faggatták őket."
"Azt követelték, hogy a legfiatalabb Tanú csatlakozzon a hadsereghez, és hogy mindegyikük ismerje el az ortodox hitet, mint az egyetlen igaz vallást."
"A fogva tartóik arra akarták kényszeríteni őket, hogy tagadják meg a hitüket, ortodox hittételeket ismételgessenek, és ikonok előtt hódoljanak, ezzel is egyértelművé téve, hogy a vallásuk miatt kínozzák őket."
"Jehova Tanúi a vallásos hitnézeteik szerint élnek,..."
amelyből hiányzik Jézus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!