Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tudtok erről? A cikk miatt...

KZitus kérdése:

Tudtok erről? A cikk miatt merült fel a kérdés:

Figyelt kérdés

[link]

Sokan nem hiszik, hogy hogy ez teljesedik Jehova Tanúin: Máté 5:10,11

2015. júl. 20. 12:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

nemrég a 23%-os testvérünk kifejtette, hogy a tanúk dolga nem az örömhír hírdetése, hanem az ítéletüzenet átadása, utalva a sáskákra. ne mard magad, elsőre én is megdöbbentem, de néha csak a sokkterápia használ.

az öltözékükben nagyon igazad van. nem veszik észre, hogy túlzás az aranyszegélyes biblia, a teljes ezüstözés... látnád csak a kongresszusokat. olyan puccparádé megy... az operabálba nem öltöznek ki így. Jézust és az apostolait kinéznék, vagy rájukhívnák a rendörséget...

2015. júl. 20. 18:34
 22/30 anonim ***** válasza:

Huh!

Te már voltál kongresszuson?

Nekem még nem volt alkalmam elmenni, mondjuk nem is igen húz a szívem elmenni, de egyszer talán összejön már csak kíváncsiságból is.

2015. júl. 20. 18:47
 23/30 anonim ***** válasza:

Bocs! Most villant be, hogy mit írtál ide;

"nemrég a 23%-os testvérünk kifejtette, hogy a tanúk dolga nem az örömhír hírdetése, hanem az ítéletüzenet átadása, utalva a sáskákra. ne mard magad, elsőre én is megdöbbentem, de néha csak a sokkterápia használ."

Ehhez...no comment!

2015. júl. 20. 18:50
 24/30 anonim ***** válasza:
ki nem hagynám a kongresszusokat. olyan szépen hívnak... kedvenc részem a konresszus anyagi értékelése... meg a szünetekben a beszélgetés. most tervezem, hogy lefényképezem a tanúk öltözködését, ugyanis az előzőn feltünt, hogy hogy öltözködnek a fiatal tanú lányok... szerintem egy kuplerájba igencsak elfogadnák azokat a ruhákat... ajánlom neked is, havan időd, sok mindent meg lehet érteni a tanúkról egy ilyen eseményen... az érzelmi manipulálás magasiskolája kontroll nélkül. és, csak hogy tudd, a wc-ben is van hangszóró, semmiről sem maradsz le, ha szólít a szükség... a nagy testvér mindenütt ott van ám... azt, hogy mit rejt a hangszórók burkolata, nem tudhatod...
2015. júl. 20. 19:11
 25/30 anonim ***** válasza:
bocsánat, nem akartam elvonni a témát. nagyon "komoly" a kérdés,és nagyon komoly válasz érkezett rá. ajánlom, nézzétek meg a linkeket. zitus, te is, ha már te is linket tettél be...
2015. júl. 20. 19:13
 26/30 Crussader ***** válasza:

Hááát nem tudom ti hogy vagytok vele de én mikor megláttam azokat a képeket mintha 2000 évet repültem volna vissza az időbe a keresztényüldözések korába. Mert ez ugyan az!

Csak a coloseum és az oroszlánok hiányoznak még.

Kzitus nagyon kérlek nézd meg te is mit jelent kereszténynek lenni.

A te szempontodból ezt a kérdést jobb lett volna nem kiírni.

2015. júl. 20. 20:35
 27/30 anonim ***** válasza:

Tudod KZitus, ami a hittársaiddal megtörtént az mélységesen elítélendő, igen sajnálatos hogy ezeken a megpróbáltatásokon keresztülmennek. Nem ezt érdemelnék.

De, ha Máté 5:10,11-el példálózol akkor vess pillantást a #14-es válaszoló által linkelt képekre. Vess pillantást a Közel-keleten lévő keresztényekre akik mennyit szenvednek azért mert nem tagadják meg a hitüket, nem tagadják meg Krisztust.

például itt ez a kép: [link]

Ha minden igaz a lány azért járt így mert keresztény családból származik.

De ha már arról van szó hogy embereket üldöznek a hitükért, vannak kik bár nem keresztények de mégis sokat szenvednek azért mert van ahhoz merszük hogy boldogan megéljék a hitüket. Ott vannak a jazidiak. Ez a kis népcsoport konkrétan eltűnt, kisebb népirtást végeztek köztük a fanatikusok.

Vagy Burmában a rohingja népcsoport. Régóta üldözik őket, a hitük miatt. És még lehetne sorolni.

Az ember már csak ilyen, sokakat zavar a hitbéli másság. Irigyek a más hitben megtalált boldogságra. Egyéb indokokról nem is beszélve.

2015. júl. 21. 05:18
 28/30 anonim ***** válasza:

Azok akik nyomkodták a piros kezet a válaszomnál, ugye, hogy tudjátok, hogy nem engem százalékoltatok le?

Nagyon remélem, hogy tudatlanságból tettétek.

54% nem hasznos a válasz!?

Miért!?

Mert nem akarjátok tudni az igazságot, vagy fáj az igazság?

Hát nagyon sajálom de attol az még ott van és sajnos nagyon reális.

2015. júl. 21. 08:30
 29/30 anonim ***** válasza:

ha "átviszed az értelmet" Jézusnál is alaposan nyomkodták a piros kezet...

sőt, egy két képen is látszik a belinkelteknél a piros kéz....

ha most zita lettél volna, írhatnád, hogy: ja, igen, üldözik az igazságot...

2015. júl. 21. 08:33
 30/30 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyenkor a "Zitákban" hiányzik a gerinc, beismerni valamit ami totálisan szembe megy a tanításukkal.

Én nagyon sajnálom azt ami történt a tanúkkal mert keresztény vagyok, de viszont azt is hozzá teszem, hogy őket nem Jézus nevéért bántalmazták.

"Mt 5:10-11

Boldogok, a kik háborúságot szenvednek az igazságért: mert övék a mennyeknek országa.

Boldogok vagytok, ha szidalmaznak és háborgatnak titeket és minden gonosz hazugságot mondanak ellenetek én érettem."

Első sórban nem lehet tiétek a mennyeknek országa mert ti ki vagytok zárva onnan.

"ÉN ÉRETTEM (Jézus)"

"A „nyugalom megzavarásának” vádjával 15 napra bezárták őket. A rendőri őrizet alatt a két Tanút kémkedéssel vádolták, és többször is Jehova Tanúi szervezetéről faggatták őket."

"Azt követelték, hogy a legfiatalabb Tanú csatlakozzon a hadsereghez, és hogy mindegyikük ismerje el az ortodox hitet, mint az egyetlen igaz vallást."

"A fogva tartóik arra akarták kényszeríteni őket, hogy tagadják meg a hitüket, ortodox hittételeket ismételgessenek, és ikonok előtt hódoljanak, ezzel is egyértelművé téve, hogy a vallásuk miatt kínozzák őket."

"Jehova Tanúi a vallásos hitnézeteik szerint élnek,..."

amelyből hiányzik Jézus!

2015. júl. 21. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!