Tudtok erről? A cikk miatt merült fel a kérdés:
szóval ezek a legfrissebbek? javaslom egy olyan oldal létrehozásáta jw.org nak, ahová azok írhatnak, és küldhetik el a tényfeltáró bizonyítékaikat, akiket a tanúk üldöznek. kerüljenek fel ide a kisteremben elhangzó megalázó, szentségtörő megnyílvánulások is. ugyanis necsak fizikailag lehet ám bántalmazni... hanem szavakkal is, ebben pedig a vének nagymesterek.
csak ideírom, mert tölem a tanúk mindíg megdönthetetlen bizonyítékokat kérnek:
ha én tettem volna fel ezeket a képeket bizonyítékként, miszerint egy tanú így megvert egy embert, ezt mondanák:
ez a bácsi részegen elesett a bringájával hazaeléa kocsmából. semmi nem bizonyítja, hogy bántalmazták volna.
én nem állítom, hogy ez történt velük, azt állítom, hogy ellenkező esetben a tanúk ezt állítanák.
Ugyan ezt mondom én is 29-es.. :((
Nem vagyok biztos ha én lennék annyira kitartó mint azok a keresztények ott.
az utolsó nagyon durva... szerintem ott mondhatsz bármit, el már nem engednek.
szerintem én sem tudnám ezt megtenni.
Egy ismerösóm aki ott szolgálta a hazát azt mondta, hogy, akire ráteszik a kezüket azt már nem engedik el. Tehát onnan élve ritka mikor valaki megszabadul.
Azt mondta, hogy tanúja volt olyan kivégzésnek ami a nyílt utcán történt meg, és csak azért mert egy muszlim üzletelt egy ketreszténnyel. Ez volt az ok.
És ami a "legcsodálatosabb", hogy az ottani kereszténység nem adja fel, inkább meghalnak de nem tagadják meg hitüket.
El se tudom képzelni, hogy milyen lelki erő kell, hogy ne hátrálj, pedig a szemed előtt történnek meg ezek a borzalmak.
És igen az utolsó képet mielőtt belinkeljem kb 20 percig csak áltam a monitor elött mert nem tudtam eldönteni, hogy linkeljem vagy ne.
Én sajnálom ami történt azokkal a tanúkkal Ukrajnában, de nem tudom, hogy a tanúk tudják e egyáltalán sajnálni azokat a "hitehagyott" keresztényeket akik életüket adják Krisztusért.
Igen igazad van!
Remélem, hogy más is így látja, főleg a Tanúk.
Én ezekkel a képekkel csak arra szeretnék rá mutatni, hogy mekkora különbség van aközt amit az őrtorony ír, és aközt amit megmutattam.
Én is haragszom az Őrtorony hazugságaira, és ha az ajtómhoz jőnek kopogni legjobb esetben ki se nyitom az ajtót ha tudom, hogy ők azok, de ha ki is nyitom akkor megmondom nekik ami a szívemen van. De ezt nem Jézus nevéért! Hanem a hazugságokért amit hírdetnek.
Mikor látom őket csillogni villogni nyakkendőben frissen, mindig bevillan egy poros ütött kopott saru, és magam előtt látom Jézus tanúit amint hosszú kilométereket tettek meg a pusztában, a sivatagban, hogy elvigyék a jóhírt egyik településről a másikra. Mondom a jó hírt és nem a zrt örömhírét.
Nem, nem! Semmi közük a Bibliai próféciákhoz bármilyen pozitív szempontbol is nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!