Hogy jelentette ki Jézus Péternek, hogy hamar meg fog halni és hova készült költözni Péter a testéből?
Nem sértésként írom, de ha nem ismered az Igét, akkor hasznos tanácsot hogy adhatnál? :(
2. Péter 1:14 Mert tudom, hogy hamar leteszem porsátoromat, amint a mi Urunk Jézus Krisztus is kijelentette nekem.
2. Péter 1:15 Igyekszem azonban, hogy elköltözésem után is mindig megemlékezhessetek ezekről.
Szervusz
Nos itt beszél Jézus Péternek a rá váró halálról: János 21:18 " Bizony, bizony mondom neked, hogy amikor fiatalabb voltál, magad övezted fel magadat, és arra jártál, amerre akartál; ám amikor megöregszel, kinyújtod a kezedet, és más övez fel téged, és oda visz, ahová nem kívánod.”
Péter amikor a saját haláláról beszélt már valószinűleg idős lehetett.(mert Krisztus jóval jorábban mondta azt neki)
Hasonlót mondott Pál apostol is magáról:2Timóteusz 4:6
" Mert én immár kiöntetem, mint egy italfelajánlás, és a megfelelő idő a megszabadításomra egészen közel van már."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!