Van itt olyan Jehova tanúja, aki megtagadná a családját a szervezetért?
Lk 14,26
Ha valaki én hozzám jő, és meg nem gyűlöli az ő atyját és anyját, feleségét és gyermekeit, fitestvéreit és nőtestvéreit, sőt még a maga lelkét is, nem lehet az én tanítványom.
egy nem tanú, és nem pont erre a kérdésre válaszolva, de a lényeg ott van
kicsit árnyalnám ezt az IDÉZETET, AMI AZ ADOTT HELYEN IDÉZETKÉNT SZEREPEL, mielőtt valaki azt gondolja, hogy a jó keresztény gyűlöli a családját:
. 35 Mert azért jöttem, hogy meghasonlást támasszak az ember és apja között, a leány és anyja között, a fiatal feleség és anyósa között. 36 Az embernek bizony a saját háznépéhez tartozók lesznek ellenségei. 37 Aki jobban vonzódik apjához vagy anyjához, mint énhozzám, nem méltó hozzám; és aki jobban vonzódik fiához vagy leányához, mint énhozzám, nem méltó hozzám. 38 És aki nem fogadja el kínoszlopát, és nem követ engem, nem méltó hozzám. 39 Aki megtalálja a lelkét, el fogja veszíteni azt, és aki elveszíti a lelkét énértem, meg fogja találni azt.
máté 10:35-39
Nem tanú vagyok,hanem egyikük testvére.
Igen, megtörtént. Semmiféle kapcsolatot nem tart velem a hite miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!