Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem lehetne beszeljetek...

János114 kérdése:

Nem lehetne beszeljetek masrol is mint Jehova tanui?

Figyelt kérdés

Kit izgat h hogyan ismerkednek , mit esznek ,meg milyen ferretanitasaik vannak

Amugy se erdekel a valasz csak jol ki akarjatok cikizni oket

Hat megvolt TAPS

Gratula

Most mar lepjunk tul ezen

Tenyleg csak erre vagyunk kepesek ?

Tegyetek fel olyan kerdeseket amikbol tanulhatunk

Nem kell egyeterteni v meggyozni a masikat :)

Isten ments

Csak eitsetek fel ertelmes parbeszedeket

Egyebkent ez nem is kerdes csak ki akartam adni magambol :D

2015. júl. 12. 23:14
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
számból vetted ki a szót :D
2015. júl. 12. 23:18
 2/32 anonim ***** válasza:
xd De jogosan :D
2015. júl. 12. 23:29
 3/32 anonim ***** válasza:
amúgy a kérdések jelentős része szerintem csak kötekedés, már csak stílus alapján is, annyi legaláb van bennük h nem hívnak rögtön moderátort mint pl az ateisták
2015. júl. 12. 23:43
 4/32 anonim ***** válasza:
Bigottak szokták támadni őket. Meg extagok így akarják magukat igazolni.
2015. júl. 12. 23:49
 5/32 anonim ***** válasza:

Kérdező tökéletesen egyetértek veled.

Már nagyon-nagyon unalmas ez a rengeteg Jehova Tanús kérdés. Nem is tudom, mennyi velük kapcsolatos kérdés van, hát biztos kiteszi a kategória egy részét. És az a baj, hogy ezek a kérdések rendszerint teljesen unalmasok, vagy provokatívak, már szinte mindent tudunk velük kapcsolatban, nem hiszem, hogy valaki újat tudna kérdezni róluk. Azt is kitárgyaltuk már szántalan topikban, hogy miért nem értünk velük egyet. Nem kell ezt mindig megismételni. Le kéne most már tényleg állni, mert ezzel csak tovább erősítik bennük a téves következtetést, hogy őket üldözik.

Lépjünk túl a Jehova Tanúin ne foglalkozzunk velük. Íme egy kérdés, amit az előbb tettem fel, inkább foglalkozzunk ilyen témákkal:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__7..

2015. júl. 13. 00:00
 6/32 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező!

Miért ne csukjuk be a szánkat, a szemünket, a fülünket, hogy ne lássunk ne halljunk, ne beszéljünk?

Így talán jobb lenne mindenkinek, nem?

Na had mondjak neked el valamit.

Az én ÉDESANYÁMAT ezelőtt 18 évvel behálózták annyira, hogy ma nem beszél velem.

És tudod miért sikerült ez nekik?

Azért mert akkor nem volt senki aki figyelmeztette volna olyan dolgokra amelyeket ma már a legtöbben tudunk.

Én nem vagyok tanú, de a 18 év alatt annyit kutattam, tanultam a tanúk irodalmát, hogy ma simán alámerítkezhetnék 1 ora Bibliatanulmányozás nélkül.

Ha te, vagy azok akik lehurrognak az én vagy azok helyzetébe lennétek akiknek csak szenvedést hozott a szervezet nem hiszem lenne kedvetek tapsolni.

Csakhogy megértsd én NEM cikizem ki őket mert akkor a saját szülő anyámat cikizném ki,nem!

Hanem abban igyekszem, hogy minél több ember tudomást szerezzen, hogy milyen veszéjes ez a szekta, és mennyire nehéz onnan kilépni.

Ha valaki megtámadná a hitvesemet és te ott mennél el és nem tennél semmit, hogy megvédd, én nem csak azt keresném meg aki megtámadta, hanem téged is, hogy megkérdezzem miért nem segítettél.

Hidd el, hogy Jézus is ezt fogja tenni ha majd ott térdelünk előtte.

Rengeteg kérdést tettem már fel és még fogok tenni, mert ha csak egyetlen embernek is felhívom a figyelmét akkor már tettem valamit.

Nem kívánom, hogy légy az én helyembe pedig én mégcsak a kőnnyebbik eset vagyok de vannak nálamnál sokkal nehezebb helyzetben tönkre tett emberek és ez nem csak a szervezet számlájára van írva hanem a miénkre is.

Ha igaz keresztény vagy akkor nem hiszem, hogy szemet hunysz ha látsz egy szenvedő embert.

Ne nevess és ne tapsolj, mert nem tudod, hogy mit tapsolsz és mit nevetsz ki.

Jó éjt!

2015. júl. 13. 01:07
 7/32 anonim ***** válasza:

Kedves Előző!

Nagyon sajnálom, ami édesanyáddal történt, bízom benne, hogy egyszer kiszabadul a szervezetből, Isten segítségével.

De mit érünk azzal, ha újra és újra elővesszük a JT-s témát? Ezen a fórumon több mint 1600 kérdés van róluk, az előbb végeztem egy gyors számolást az alapján, hogy hány oldal foglalkozik összesen velük ezen a fórumon, és egy oldalon hány kérdés található velük. 1600 kérdés alatt már rengeteg mindent megtárgyaltunk a ferdítéseikről, az erőszakos térítéseikről, a velük szerzett negatív tapasztalatokról. Ráadásul vannak kifejezett kritikai oldalak, amik velük foglalkoznak. Ott tonnányi anyag található, amik leleplezik a szervezetet, történelmi adatokkal alátámasztva. Mi kell még?

Én nagyon unom már, amikor feljövök ide az oldalra, akkor szinte nincs olyan nap, hogy ne látnék egy pár JT-s kérdést az aktuális oldalon. Ráadásul ezek olyan kérdések, amiket már számtalanszor kitárgyaltunk más topikokban. Szívesebben látnék más kérdéseket.

És mégegyszer, igazán sajnálom, ami édesanyáddal történt, remélem, hogy egyszer kiszabadul a szervezetből. Őszintén kívánom, hogy így legyen!

Minden jót.

2015. júl. 13. 01:21
 8/32 anonim ***** válasza:

Én sem értem, hogy minek szól róluk minden második kérdés, amikor egy teljesen jelentéktelen brigád.

Biztos van itt valami fanatikus, aki feltesz róluk naponta 4-5 kérdést, annyira utálja mindet.

2015. júl. 13. 04:49
 9/32 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok és nem voltam jehovista, egyetlen rokonom sem volt, de mégis támogatom, hogy kérdésekkel fel akarják nyitni a szemüket és megmenteni az életüket, mert ez erről szól! Nem alázás a cél, hanem életmentés és ha János 1, 14 a neved, akkor nem tudom miért nem érted!

Rengeteg elveszett lélek van ott benn, akik miatt ugyanúgy meghalt Krisztus, ahogy érted is, és őket is várja! Feléjük a kérdések feltevése a magvetés, amit Isten ki tud kelteni, hogy szabadságot adhasson nekik! Engem felháborít az, amikor valaki a saját kényelmét előrébb helyezi még egy fórum oldalon is más embernél! Téged mi gátol meg, hogy érdekes kérdést tegyél fel? És miért zavar az, ha feléjük kérdez megmentés céljából valaki?

Lucifer: te bigottnak hívod azt, aki megismerte Istent, megértette a Bibliát, tudja és látja mi miért van, miközben a bűnöket kényed kedved szerint magyarázod és adsz rá önkényesen felmentést. Te még csak a tested szolgálod, mert mást nem látsz. Remélem egyszer felébredsz, de ne nevezd magad kereszténynek és másokat, akik valósággal ismerik az Urat, ne sértegess. Keresd te is, sokkal jobban jársz, mint a saját okoskodásait követed.

2015. júl. 13. 05:11
 10/32 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Mutass példát és ne írj ki velük kapcsolatos kérdést!

2015. júl. 13. 07:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!