Nem lehetne beszeljetek masrol is mint Jehova tanui?
Kit izgat h hogyan ismerkednek , mit esznek ,meg milyen ferretanitasaik vannak
Amugy se erdekel a valasz csak jol ki akarjatok cikizni oket
Hat megvolt TAPS
Gratula
Most mar lepjunk tul ezen
Tenyleg csak erre vagyunk kepesek ?
Tegyetek fel olyan kerdeseket amikbol tanulhatunk
Nem kell egyeterteni v meggyozni a masikat :)
Isten ments
Csak eitsetek fel ertelmes parbeszedeket
Egyebkent ez nem is kerdes csak ki akartam adni magambol :D
Nem akarok megbántani senkit, de szép kis anya az ilyen, aki cserben hagyja a gyerekét bármilyen szervezet miatt.
Nem vagyok benne biztos, hogy ezt a kategóriát kell elárasztani. Ott van pl. a családi kapcsolatok.
Mi itt nagyon sokan nem lettünk tanúk. És biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan ölnének a gyerekeikért.
Nem akarlak bántani, vagy sértegetni vagy védeni a tanúkat. De anyukád nem egy áldozat és lásd őt sem tudtad kimenteni.
Vagy úgy gondolod, hogy ha valaki bekerül, annak átmossák az agyát és nincs visszaút?
Akkor mi ez a sok extanú? Miért nem csak boldogtalan családok vannak náluk?
Hidd el, téged is lenéznek sokan (nagy az isten állatkertje), hogy szürke életed van, mert nem váltogatod a nőket, nem bulizol éjszaka, nem csinálod ezt meg azt....
Viszont neked az a bajod, hogy mást hisznek mint te. És magadat tartod kereszténynek, amibe ők nem férnek bele.
Létezik az a felfogás, hogy ha megszültek bennünket, akkor hálásnak kell lennük, a szüleink tulajdona vagyunk elsődlegesen.
Illetve létezik az a nézet, hogy ha már megszültél, akkor szolgálj ki engem, hiszen én nem akartam hogy a halálra szülessek.
Szerintem egyik sem jó. Miért nem fogadod el, hogy édesanyád tanú? Ha pedig ő nem fogad el téged, ne haragudj de az az ő bűne. Nem a szervezeté. Nem egy áldozat anyukád. Ezt ő választotta.
Persze írhatsz ki kérdéseket akármennyit. A keresztényeknek is szoktak.
áh,mem ezt akartam, hanem ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=0ODDtLMiGnY
:D
Egyébként meg a legtöbb kérdés nem arra irányul, hogy a tanúk hogy tesznek tönkre casládokat, hanem hogy Jézus így, Jézus úgy.
"szerintem meg nem így van. tudod, nem látod a privátban érkező üzeneteket. nem is gondolod, kiknek és hogyan lehet így segíteni... ha nem akarod, ne nyisd meg az ilyen kérdéseket, és kész."
-->Kedves Válaszoló!
Véleményem szerint egy agymosott jehovistát nem lehet meggyőzni, hogy rossz úton jár, felesleges időpazarlás. Ők ugyanis a kritikai kérdésekre már alapból gyanúsan néznek. Hogy egy ilyen embert meg lehessen győzni, ahhoz csoda kell, az Isten segítsége.
Aki meg meg akarja ismerni a szervezet valódi arcát, és az érme másik oldalát, annak rengeteg kritikai anyag áll rendelkezésére az interneten. Csak a www.gyakorikerdesek.hu topikjaiban rengeteg írás/link olvasható velük kapcsolatban, ami feltárja, hogy mi is az Őrtorony szervezet valójában, hogy mennyire káros. Kaptam én is már privátot, JT-ivel kapcsolatban, azonban én úgy gondolom, hogy ha csak annyi a cél, hogy megismerjék az embereka a valódi mivoltukat, ahhoz nem kell több kérdést felhalmozni.
És egyébként hogyan is néz ki egy JT kritikai topik? Pl valaki feltesz egy kérdést a ferdítésekikről, akkor mi történik? Akik látogatják ezt a rovatot, vagy kutatnak benne, már ismerik azokat a ferdítéseket. A JT-i is ismerik az ellenük szóló kritikát, de nem foglalkoznak velük, hanem mindenféle sületlenségekkel megpróbálják magukat igazolni, amivel nevettségessé teszik magukat, hiszen a hamisításaikat próbálják védeni. Az eredmény az lesz, hogy kialakul egy felesleges vita. Aki ugyanis ismeri a JT tévtanításait, minek vitázik velük? Időpazarlás... A JT-it, meg amint mondam, a kritika csak jobban megerősíti abban, hogy őket üldözik, jó ez így?
Ne értsd félre! Én nem akarlak meggyőzni arról, hogy abba kell hagynod a JT-s kérdések kiírását. Mindössze arról van szó, hogy én feleslegesnek tartom, és unom már őket. Ha te és még mások úgy gondolják, hogy a JT-kkel vitának van értelme, ám csináljátok a ti dolgotok. Én azonban ezt nem látom célravezetőnek, de igazad van, majd nem nyitom meg ezeket a kérdéseket, sőt az egész vallás/valláskritika rovatokat is el fogom kerülni, mert esztelenségnek tartom, ami itt folyik minden nap. És itt most nem csak a JT-iről van szó, amúgy is alacsony a színvonal, amit az állandó JT kérdések csak lehúznak.
Na, de ez a ti dolgotok, én ebből kimaradok.
"-->Most hülyére akarod venni az embereket? Ezen a fórumon már mindent kitárgyaltunk velük kapcsolatban, mutass már egy témát, amit nem. Arról nem is beszélve, hogy a velük foglalkozó kritikai oldalak rengeteg adatot szolgáltatnak róluk.
Kinek akarod akkor még kinyitni a szemét? Akinek erre nem nyílik ki szeme, annak már nem is fog. Az ilyen emberekkel meg nem kell foglalkozni. Az, hogy erőszakosan akarjátok kinyitni bizonyos embereknek a szemét, kb ugyanaz, mint amikor a Jehova Tanúi mennek téríteni, és erőszakosan nyomják a szövegeiket. Ugyanaz a módszer, csak a tartalom más. "
Nem veszek senkit hülyére, állj szembe a tükörrel és sértegesd azt, akit látsz benne.
Ha nem tetszenek a jehovista kérdések, akkor ne nyisd meg. Ismétlem: ki lehet írni más kérdést is, de mégsem teszitek, akkor hol a hiba? Nem olyan az oldal, hogy ki lehet írni napi ötöt és ez miatt vesznek kárba a más témák. Egyem a szíved, láss neki és írj ki te, ha ennyire frusztrál a téma.
"Nem veszek senkit hülyére, állj szembe a tükörrel és sértegesd azt, akit látsz benne.
Ha nem tetszenek a jehovista kérdések, akkor ne nyisd meg. Ismétlem: ki lehet írni más kérdést is, de mégsem teszitek, akkor hol a hiba? Nem olyan az oldal, hogy ki lehet írni napi ötöt és ez miatt vesznek kárba a más témák. Egyem a szíved, láss neki és írj ki te, ha ennyire frusztrál a téma."
-->Elnézést kérek, ha esetleg megbántottalak, nem volt célom. Nem frusztrál a dolog, fentebb leírtam az érveimet, hogy miért gondolom azt, hogy most már a JT kérdéseket abba kellene hagyni. Ez csupán a véleményem megnyilvánulása volt. De ha valaki ki akar írni JT kérdéseket, hát tegye, engem érdekel, ahogy ez a kategória sem már. És légyszíves, legközelebb ne írj olyanokat, - legalábbis nekem, - hogy "egyem a szíved", mert engem zavar. Köszi, minden jót kívánok.
Azt észrevettétek, hogy egy tanú sincs a topicon és mégis megy a civódás. Ezek a kérdések és válaszok nem a tanúkról szólnak, hanem az emberben élő veszekedőgépről, aki most virul, örül, mert újra zabálhat.
Ha nincs préda a környéken, akkor, mint valami szellemidézős buliban elő kell rángatni valamit és az egó újra falatozhat.
Tessék észrevenni, hogy nincs itt tanú, csak a vérszívás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!