Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem lehetne beszeljetek...

János114 kérdése:

Nem lehetne beszeljetek masrol is mint Jehova tanui?

Figyelt kérdés

Kit izgat h hogyan ismerkednek , mit esznek ,meg milyen ferretanitasaik vannak

Amugy se erdekel a valasz csak jol ki akarjatok cikizni oket

Hat megvolt TAPS

Gratula

Most mar lepjunk tul ezen

Tenyleg csak erre vagyunk kepesek ?

Tegyetek fel olyan kerdeseket amikbol tanulhatunk

Nem kell egyeterteni v meggyozni a masikat :)

Isten ments

Csak eitsetek fel ertelmes parbeszedeket

Egyebkent ez nem is kerdes csak ki akartam adni magambol :D

2015. júl. 12. 23:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
66%

mi lenne itt ha nam lennének a tanúkkal kapcsolatos kérdések? ördögszekereket fújdogálna keresztül kasul a szél ezen a fórumon.

és nem szabhatjátok meg, miket kérdezzünk: az oldal címe: gyakorikérdések. nos a tanúkhoz gyakoriak a kérdések. amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted. én ritkán írok ki kérdést, de akkor azért, mert érdekel rá a válasz. ti minősítitek azokat, akik kérdeznek: kötöszködőnek, stb, stb. csak kérdezem, kérdező:

te nem ugyanebből a célból írtad ki a kérdésed?

hisz te mondod: nem érdekel a válasz.

ráadásul a kérdésed a tanúkról szól.

ezt nevezik meghasonlásnak:

eleged van a kötözködő, tanús kérdésekből, amire nem is akarják tudni a választ, ezért kiírsz egy tanús kérdést, kötözködésképpen, amire nem is akarod tudni a választ.

ügyes vagy.

2015. júl. 13. 07:51
 12/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

6-os vagyok.

7-es köszönöm.

9-esnek igaza van.

Egy annyit még nagyon röviden, hogy aki már bent van azt nagyon nehéz onnan kihozni, de aki még nincs benn azt kell visszatartani.

Üdv

2015. júl. 13. 07:58
 13/32 anonim ***** válasza:
És bizony a 10-esnek is!
2015. júl. 13. 08:02
 14/32 anonim ***** válasza:

"János 1:14 Az Ige emberré lett, és közöttünk élt. Mi láttuk az ő dicsőségét, mint az Atya egyetlen Fiának dicsőségét. Ő telve volt kegyelemmel és igazsággal."

Ezt jelenti a felvett neved. Ők miért is nem láthatják? Miért kell megvonni tőlük? Miért irigykedsz? Mert ez irigység, mintha tiéd lenne a szerver. Írj ki számodra érdekes kérdéseket és azokra is lesz válasz, de addig, amíg azt látjuk, hogy vesztükbe rohan egy csomó ember, mert elhittek egy hamis tanítást, addig nem fogunk hallgatni.

2015. júl. 13. 08:25
 15/32 anonim ***** válasza:
2015. júl. 13. 12:07
 16/32 anonim ***** válasza:
Én is örülnék, ha lennének más témájú kérdések is itt, mert néha unom a Tanúkat. Volt egy olyan időszak, amikor itt szinte minden kérdés róluk szólt, szerencsére már ez elmúlt.
2015. júl. 13. 12:16
 17/32 A kérdező kommentje:

Relax sracok :)

Szoval aki irt az edesanyja helyzeterol Nos nem ismerlek titeket szoval nem tudok okosat mondani.

De akarmilyen vallasu is legyen valaki a legfontosabb a csalad szoval fohaszkodom h kibekulhessetek .

Anyit viszont mondanek ha lehet es remelem nem sertelek meg, h ha egy kapcsolat nem mukodik rendszerint mindket fel hibas.

De az edesanya szent ! Szoval el kell turni mindent, viszont akkor inkabb ne is beszeljetek vallasi dolgokrol ha ez veszekedest okoz

Nehanyan felhoztak h ha nem akarom h tanu tema legyen akkor ne is hozzam fel!

Ez jogos :)

De higgyetek el nem veszekedni akarok eppen ellenkezoleg.

Es nem is vedeni akarom oket , csupan azt allitom h ha valamit kozolni v tanitani szeretnenk azt megtehetjuk masok megalazasa nelkul is.

En szemely szerint orakig beszelek veluk az utcan is ,mar ismernek :) ok menekulnek elolem , ( persze ehez nem mindenkinek van ereje belatom ;)

Csupan arra szerettem voona ravilagitani h a jelentosegehez kepest tul sokan foglalkoznak a temaval.

Megertem azt aki ugy veli h tonkretettek az eletet vagy megnehezitik

De vegsosoron hisznek Istenben szoval ki vagyok en h eliteljem oket!

Mondjuk az en csaladomban mindenki hisz es egy ket kivetellel mindenki erosen vallasos eletet el. Nem tartozunk egy felekezethez de ez nem valltoztatott azon h egy csalad vagyunk

O es irtatok h tegyek ki olyan kerdest ami engem erdekel

Nos megprobaltam de az lett belole h ketten elkezdtek veszekedni egymas valaszait firtatva :)

Szoval nem tudom mi lenne a leghelyesebb de a gyulolkodes es a duh sosem celravezeto

Probaljuk meg szeretni " ellensegeinket " is es szebb lesz a vilag

2015. júl. 13. 12:20
 18/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Mi, akik szoktunk kérdést kiírni (én kettőt írtam ki), azoknak fontos a másik és nem kötözködünk, hanem menteni igyekszünk.

Egyszerűbben: ha azt látod, hogy az út mellett tíz méterenként integet neked valaki, kiabál, táblát tart a kezében, azok nem azért csinálják, hogy idegesítsenek, hanem azért, mert nemsokára szakadék jön és figyelmeztetnek.

A közösségtelenség pedig más kérdés, ahogy az is, hogy mit jelent a vallásosság és hívőnek lenni, mert a kettő nem egy és ugyanaz.

2015. júl. 13. 12:30
 19/32 anonim ***** válasza:

"Én nem vagyok és nem voltam jehovista, egyetlen rokonom sem volt, de mégis támogatom, hogy kérdésekkel fel akarják nyitni a szemüket és megmenteni az életüket, mert ez erről szól!"

-->Most hülyére akarod venni az embereket? Ezen a fórumon már mindent kitárgyaltunk velük kapcsolatban, mutass már egy témát, amit nem. Arról nem is beszélve, hogy a velük foglalkozó kritikai oldalak rengeteg adatot szolgáltatnak róluk.

Kinek akarod akkor még kinyitni a szemét? Akinek erre nem nyílik ki szeme, annak már nem is fog. Az ilyen emberekkel meg nem kell foglalkozni. Az, hogy erőszakosan akarjátok kinyitni bizonyos embereknek a szemét, kb ugyanaz, mint amikor a Jehova Tanúi mennek téríteni, és erőszakosan nyomják a szövegeiket. Ugyanaz a módszer, csak a tartalom más.

Ha lenne egy kis eszetek, akkor hanyagolnátok a Tanúkat, mert ezzel a sok kérdéssel csak rájuk irányítjátok a fugyelmet, őket meg megerősítitek abban a tévhitben, hogy üldözitek őket.

2015. júl. 13. 13:18
 20/32 anonim ***** válasza:
szerintem meg nem így van. tudod, nem látod a privátban érkező üzeneteket. nem is gondolod, kiknek és hogyan lehet így segíteni... ha nem akarod, ne nyisd meg az ilyen kérdéseket, és kész.
2015. júl. 13. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!