Miért vagytok ennyire elfoglalva Jehova tanúival?
Keresztény vagyok.
Őszintén szólva már kicsit zavar,hogy a legtöbb kérdés hozzájuk szól!
Már sokan próbáltak nekik segíteni,rávilágítani a hibákra.
Egyszerűen nem látnak a szemüktől!
-Isten nevét szádra hiába ne vedd!
-Bibliához se hozzá tenni,se elvenni nem lehet.
Szerintem a legtöbb ember közülük, nem is olvasott még
rendes Bibliát.
Minden felekezetben vannak hamis próféciák, rossz látásmódok, rossz vizsonyulások Isten felé. Nem a szerencsétlen tanúkat kell szidni, hanem a szervezetet, vezetőket, akik ezt tették velük.
Hála ténykedésemnek már két emberrel leveleztem, akik közel voltak, h jehovásokká váljanak, de sikerült utolsó pillanatban eltántorítani őket,
Nem Jézustól vagy a Bibliától távolítottam el őket, hanem egy hazug, gátlástalan szervezettől
"A talán legfontosabb amit figyelmen kívül hagynak:ember fia nem tudhatja a világ végének pontos dátumát. "
Még Jézus sem tudta (akkor hogy lehet ő is Isten?), csak az Atya. Mi nem is állítjuk, hogy tudjuk.
"-Isten nevét szádra hiába ne vedd! "
Hiába nem szoktuk. Ti meg egyáltalán.
"Bibliához se hozzá tenni,se elvenni nem lehet. "
Így van, ezért nem hiszünk a háromságban, nem fogadjuk el az újszövetség által egyértelműen tiltott homoszexualitást, mint az egyház.
Ne légy ingerült...az ütéseket állni kell
"nem fogadjuk el az újszövetség által egyértelműen tiltott homoszexualitást, mint az egyház.
"
Melyik egyház?
Itt egy jó példa, hogy miért vagyunk elfoglalva velük: mert nem képesek a gondolkodásra.
"Még Jézus sem tudta (akkor hogy lehet ő is Isten?), csak az Atya. Mi nem is állítjuk, hogy tudjuk."
Jézus emberként mondta ezt, de ezt képtelenek vagytok felfogni, hogy testté lett az Ige és eljött a világába... hogy meghaljon érted is, de a tagadáshoz nem kell ész, csak lázadó szellem. Több hamis világvége dátummal rendelkeztek, aki ezt tagadja, az hazudik. Ha egy egyház hazugságra ösztönzi híveit, az a sátáné.
"-Isten nevét szádra hiába ne vedd! "
Hiába nem szoktuk. Ti meg egyáltalán. "
Azt kérte, hogy Atyának hívjuk, ti pedig egy 15. században kitalált nevet mormoltok. Én Atyának hívom kérésének megfelelően, te pedig nem. Melyik a jobb? Ráadásul tény, hogy abban a korszakban a személyt jelölték ezzel a fogalommal, de még ezt sem értitek.
"Bibliához se hozzá tenni,se elvenni nem lehet. "
Így van, ezért nem hiszünk a háromságban, nem fogadjuk el az újszövetség által egyértelműen tiltott homoszexualitást, mint az egyház."
Hozzátettek több, mint kétszázszor. Ezt nem is szabad tagadni. A Háromság benne van, de aki a vakságot választja, az ne csodálkozzon, hogy nem lát. Istent kérted már, hogy segítsen?
"Jézus emberként mondta ezt"
Azt is hogy egy az Atyával :D
" A Háromság benne van,"
Soha nem is volt benne, nincs is. A wikipedián is elolvashatod hogy egy pogány tanítás, amit a 3.században római nyomás hatására vett át a kereszténység.
Kedves 13-as!
Pont erre utaltam,hogy nem látnak a szemüktől,ezért fölösleges velük foglalkozni.
Többször jövendöltek világvége dátumot.
Átírták a bibliát. Sajnálom!!!!
Biztos hogy véletlen nem te nem látsz a szemedtől, kérdező?
Milyen vallású vagy, kérdeznék pár dolgot?
Azt is hogy egy az Atyával :D
Igen, ő egy az Atyával és ezzel cáfoltad is saját magad, meg a szektád Istenkáromló tanitását.
" A Háromság benne van,"
Soha nem is volt benne, nincs is. A wikipedián is elolvashatod hogy egy pogány tanítás, amit a 3.században római nyomás hatására vett át a kereszténység.
Éppen az előbb mutattad be a Szentháromság egyik tagját bibliai ige szerint. Érdekes, hogy akiket Isten tanít, azok látják ls értik, csak ti nem. De nem is csodálom, a röhögésed Jézuson mindent elárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!