Miért vagytok ennyire elfoglalva Jehova tanúival?
Keresztény vagyok.
Őszintén szólva már kicsit zavar,hogy a legtöbb kérdés hozzájuk szól!
Már sokan próbáltak nekik segíteni,rávilágítani a hibákra.
Egyszerűen nem látnak a szemüktől!
-Isten nevét szádra hiába ne vedd!
-Bibliához se hozzá tenni,se elvenni nem lehet.
Szerintem a legtöbb ember közülük, nem is olvasott még
rendes Bibliát.
Ja!
A talán legfontosabb amit figyelmen kívül hagynak:ember fia nem tudhatja a világ végének pontos dátumát.
De minden hiába,észre sem veszik amit mondanak nekik.
Akkor miért nem más felekezetekhez szólnak a kérdések?
Azt hiszem, hogy van egy válasz erre, de nem biztos, hogy a helyes válasz.
Én úgy gondolom, hogy itt nem is a Tanúk a "célpont" hanem inkább azok akik esetleg leendő tanúkká válhatnak.
Ezek a kérdéseket nem nevezném provokatív kérdéseknek hanem inkább "figyelmeztető" kérdések.
De lehet, hogy tévedek! :)
Köszönöm a választ!
KZitust is már annyian támadják,próbál kedves válaszokat írni a saját tudása szerint.Sajnálom,hogy nem lehet Őt onnan kimozdítani,mert ő sem látja a lényeget.Néha én szégyenlem magam,hogy milyen válaszokat kap.
Ő legalább ki meri írni a nevét.
Ez azért kevesekről mondható el.
Igen egyetértek veled, mert azért vannak "rosszindulatú" hozzászólások is ezt mindannyian látjuk.
Kzitus azért "különb" a testvéreinél de sajnos ő sem akarja tudni, hogy nem igazán jó helyre csöppent bele. Dehát ő tudja! :)
Majd talán egyszer ő is meglátja a fekete penészt a glazúr alatt és többet nem eszik belőle.
Ezt a kérdést már én is feltettem úgy 3 hónapja.
Egyszerűen nem értem, hogy 5-ből 3 kérdés miért jehovás a Vallás kategórián belül, amikor egy teljesen jelentéktelen szervezet és az átlagember max. akkor kerül velük kapcsolatba, amikor becsöngetnek, hogy zaklassanak.
Ha megbocsátani nem elég hétszer, hanem hetvenhétszer is kell, akkor egy hamis tanító foglyának a szemét hányszor kell Istennel együtt megpróbálva felnyitni?
Kzitus csak egy nick, csak mert ismerjük ezt a betükombonációt és látjuk, hogy Kzitus néven szokott írni valaki, ettől még nem ismerjük, csupán csak ismeretet szereztünk róla ;)
Szia!
Ennek külön története van. Valamikor még ez a téma is kiegyensúlyozott volt, aztán megjelentek a Tanúk, és téríteni kezdtek. Erre mások úgy érezték, hogy az olvasók érdekében válaszolniuk kell. Ezután ellentámadásba mentek át, és direkt rá akarnak cáfolni a Tanúkra a kérdezgetéssel.
Nincsenek nagyszámban a túloldalon, csupán feltűnően nem lehet velük beszélgetni sem. Bemásolnak egy oldalnyi marhaságot a weboldalukról, az ember válaszol rá, de ha a válasz olyan, ami veszélyezteti a teológiájukat, akkor egyszerűen nem válaszolnak rá, mert ezt tanítják nekik.
Akik el vannak foglalva velük, azok menteni akarják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!