Vallásosak szerint hogyan kellene viszonyulni az afrikai honfoglalókhoz? Irgalmaskodni vagy megvédeni a hont?
--gömb--
Én azt mondom, most már az emberek gondolkodását nagyon meghatározzák a szellemi erőterek, sokkal inkább, mint eddig. De hogy ki milyen irányba húzható az a szívben dől el.
Milyen érdekes, hogy némelyek mennyire vevők az ilyen teljesen hamis, kifordított idealizmusra, hogy jajj, szegény menekültek, meg a homokosok nem fogadhatnak örökbe meg mittudomén.
Arról van szó, hogy nem akarunk időzített bombákat. Én nem akarok iszlám kultúrában élni, és minden lehetséges módon harcolni fogok ez ellen, hogy ez megvalósuljon. Olyan emberek ne jöjjenek ide, akik azonosulni tudnak a Korán nem allegorikus, fundamentalista értelmezésével.
Én a magam részéről nem tartom rossz ötletnek a kerítést, viszont az is baj, hogy egy Orbán Viktornak kell megvédeni az országot, de ez most nem ide tartozik.
A fő gond ugyanis az iszlám fundamentalizmussal van. Ez ma a világ egyik legfőbb problémája (de csak az egyik). A kínaiak például azért nem zavarnak, mert nem hoznak magukkal ilyen romlott hitet. Lehet hogy vannak köztük is bűnözők, de az már egyedi kérdés mindenkinél.
Az a baj, hogy sok igazság van ebben: [link]
Nem olvastam végig a többiek válaszát, megpróbálok egyedi lenni, és ezt a választ mindenkinek írom, nem csak a kérdezőnek. Tényeket fogok felsorolni, próbálok semleges lenni, de a végén kiderül, hogy miért nem tudok mindig az maradni.
1. Sokan mondják azt hogy szegény menekülteket be kell fogadni, mert éhesek, meg veszélyben az életük, stb.
Azért nézzük meg a jogi oldalát. Ha valaki TÉNYLEG menekült, akkor fogja magát, oda megy a határátkelőhöz és felmutatja bármilyen hivatalos iratát, amivel tudja azonosítani magát, és hovatartozását. Ezekkel kérheti a menedék jogot. Ezt kint is tudják. Azok akik a zöldhatáron át jönnek úgy hogy személyit, jogsit, stb otthon hagynak direkt, vagy eldobálják, azok illegális bevándorlók.
2. Egy nálunk is szegényebb országban élő embernek honnan van egyik napról a másikra 5000 eurója, hogy kifizethesse az embercsempészeket? Mert ők bizony komoly ezreket gombolnak le fejenként.
3. Attól hogy mennek tovább, az nem jelenti azt hogy maradnak is ott. Mivel Magyarország és Olaszország legdélebbi határ a schengeni egyezmény szerint, így az egész európai unió területén talált illegális bevándorlókat hozzánk zavarnak. Persze mi kapjuk a többet, nem az olaszok.
4. Miért etessem a külföldi éhezőt, ha etethetem a hazai éhezőt, vagy lehet hogy én is éhezek, és én sem tudok adni. Ekkor viszont jön az a probléma hogy ha nem csak én éhezek hanem ő is akkor még jobban kell ezután, mert ami eddig volt, az több felé oszlik?
5. A fiatal erős férfiak jönnek, a 15 és 45 év közötti férfi a leggyakoribb a bevándorlók között. Erősek, több 100 kilométert gyalogolnak, hogy ide jussanak. Ha ilyen kitartóak, és sokan vannak miért nem vágnak rendet otthon? Harcolják ki maguknak azt a jó világot, amit mi kiharcoltunk annak idején. De ezt otthon tegyék ne nálunk.
Azok akik védik a bevándorlókat, azok nem látják be egyszerűen, hogy Magyarországnak egyszerűen nincs kapacitása arra, hogy etesse a napi 1500 bevándorlót. Igen, ezerötszáz naponta. És ehhez jön még amit ide is zavarnak vissza az euból.
Idejön, egy szál semmiben, és azt gondolja, hogy majd kap reggelit, szállást, és majd megy tovább, persze ingyen. Csak ugye valakinek állnia kell ezt is. Aztán amikor kapnak egy kicsit a segélyszervezetektől, örülnek, jönnek többen, aztán amikor elfogy a kiosztható étel, akkor felháborodnak, hogy miért nem kapnak. Lásd Debrecen és egyéb városok, falvak.
Próbálok ilyen helyzetekben semleges maradni, de az a baj hogy amikor valaki bejön külföldről, és elkezdik gyilkolni a hazaiakat, akkor nem mindig sikerül annak is maradnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!