Vallásosak szerint hogyan kellene viszonyulni az afrikai honfoglalókhoz? Irgalmaskodni vagy megvédeni a hont?
"Te hány menekültnek adnád oda a magyarok adóját amikor kórházak is el vannak adósodva, nyugdijjra is úgy kaparják össze a pénzt?"
Még a kevésből is szoktam adni olyannak, akibe te belerúgnál. És ez az én döntésem és tudod mit? Büszke vagyok arra, hogy van szívem, nem pedig úgy nézek a másik emberre, hogy biztos csak azért kelt fel reggel, hogy engem lenyúljon!
De nem válaszoltál még egy kérdésre: ha neked menekülnöd kéne, és senki nem fogad be, akkor mit teszel? Kiírsz ide egy kérdést, hogy "csúnya keresztények nem fogadtak be?" Vagy mi?
Látom a emeradt részbe tudsz csak belekötni.
"20 ezer menekült befogadása lenne kötelező 2017-ig, Magyarországra 307-en jutnának."
Fáj neked az a 307 ember? Mennyi kínai is van nálunk?
Te kicsit el vagy szállva magadtól. Miért olvasol rám olyat amit soha nem tennék? Értelmetlen kérdésekkel jössz azért nem válaszolok. Hány menekültet fogadtak be a gazdag arab államok?
"Bizony, ez a 307 ember nagyon veszélyeztethet
téged!"
Rosszak az információid egyetlen éjjszaka alatt több a határsértő.
"ha neked
menekülnöd kéne, és senki nem fogad be, akkor
mit teszel? "
Elmennék az adott ország kijelölt határátkelőhelyére és beadnám a menekültkérelmet. Nem pedig éjjel lopóznék hamis papirokkal megsértve az ország szuverenitását. Nem törnék fel kamionokat és nem szórnám ki a rakományt hogy eljussak valahova, és nem szúrnék le senkit.
"Tudod, hogy csak az kaphat segélyt, aki magyar polgár?"
Szerinted napfényből élnek itt nálunk???
A színesbőrűek bőrük színének sötétedését Isten büntetéseként kapták bűneikért.
Alsóbbrendűek, csakis a tiszta árja fehér faj szolgái lehetnek, ahogy Mormon Könyve mondja!
Szia!
Talán úgy, hogy figyelembe kellene venni, hogy európa a gyarmatokról származó vagyonon tenyészik. Akkor senkit nem kérdeztek meg afrikában, ázsiában, amerikában, hogy van-e kedved mindened odaadni?! Mégis működik a karma és ki kell egyenlíteni a számlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!