Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem tesznek jogi lépések...

Miért nem tesznek jogi lépéseket nemzetközileg a történelmi egyházak az úgynevezett UVF ellen, hisz az egy hamisítvány?

Figyelt kérdés

Ezt egyszerűen nem értem, hogy engrdik meg, meghamisítani a Biblia kanonizált és ihletett részeit kényük és kedvük szerint.

Ha bárki meghamisít ekár egy aláírást az komoly következményekkel jár, az UVF fordítói nem csupán meghamisítják ezeket a kanonizált iratokat hanem terjesztik is őket, és elég nagy számban.

Hogy lehet szemet húnyva tovább lépni és csendben maradni miközben emberek milliói fogadják el hitelesnek ezeket a hamisítványokat?

2015. jún. 25. 08:17
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Kedves #36 válaszoló!

Mint már említettem Istvánnak is, nem szeretném tovább folytatni ezt a beszélgetést mert nem látom értelmét ennek a vitának.

„T. kérdező, a kérdésedre a válasz nagyon egyszerű, de úgy látom még nem érkezett számodra is elfogadható válasz, pedig a Tanú testvéreim nagyon ügyesek voltak, de sajnos neked semmilyen igazság sem elég. „

Egy annyit azonban megjegyeznék, hogy nem „semmilyen igazságok” vannak, hanem csak egyetlen igazság van, ezt értse mindenki úgy ahogy akarja.

Üdv!

2015. jún. 28. 09:09
 42/48 anonim ***** válasza:
0%

Látod-látod kérdező, a kérdésed már eleve egy BIZONYÍTATLAN vádaskodásra épül, sőt tényként szerepel a kommentjeidben is az, amit később sem tudott igazolni senki. Mindig a trükközés és a kábítás, miszerint a "szaktekintélyek" így, meg úgy mondták, pedig hát pontosan tudjuk, hogy még a teológusok sem egységesek a hitelvi kérdésekben. Persze az egyházak, melyeket képviselnek még inkább megosztottak, mely gyakran halálos következményekkel jár. Nyilvánvaló, hogy nem képesek megteremni azokat a bizonyos "szellem gyümölcseit", melyek egyike a szeretet, egy másika pedig a béke. Nem képesek erre, mert CSAK a "jó fa teremhet jó gyümölcsöt", a "rossz fa rossz gyümölcsöt terem"!!

Innentől kezdve megértem, hogy kellő korrektség és őszinteség hiányában nem kívánod folytatni a beszélgetést. :-)

2015. jún. 28. 09:39
 43/48 A kérdező kommentje:

Tisztelt #37 válaszoló!

Nézz utána magad a bizonyítékoknak, és szerintem meg fogsz lepődni azon amit találni fogsz.

Én leírtam, elmondtam,rámutattam olyan tényekre amelyeket bárki elérhet ha kutatni akar.

Ennél többet nem tehetek, ha akarod elveted, ha akarod megtartod és ennyi a történet.

Üdv!

2015. jún. 28. 10:18
 44/48 A kérdező kommentje:

Szia István!

Tényleg nem te vagy aki "démonoktol" idézget, hanem te vagy az aki kétség nélkül elfogadod hitelesnek a médiun üzenetét.

De azért megkérdezném, hogy mi lett volna a válaszod ha tudod az "üzenet" forrását?

Üdv!

2015. jún. 28. 10:28
 45/48 A kérdező kommentje:

Tisztelt #42 válaszoló neked is ugyan azt tudom tanácsólni, hogy vedd a fáradságot és nézz utánna magad, ne nekem higgy hanem higgy a saját szemednek.

Egy kis kutatás kell és mindenre megkapod a választ.

Ez volt az utolsó válaszom.

Béke veletek!

2015. jún. 28. 10:35
 46/48 anonim ***** válasza:
15%

"Tényleg nem te vagy aki "démonoktol" idézget, hanem te vagy az aki kétség nélkül elfogadod hitelesnek a médiun üzenetét."

Nem, én a Biblia tanítását fogadom el hitelesnek. Te pedig a démonoktól tudakozódsz, azt hiszed, hogy amit mond, az mind hamis, holott épp ez benne a csavar, hogy amit a háromsággal kapcsolatban idéztél tőle, az igaz. Természetesen vannak hamis tanítások is az idézetekben, mert pl. amit az ember halálával kapcsolatban idéztél, az egyértelműen hamis.

Szóval ahogy már írtam, így sokkal biztosabb, hatékonyabb a módszer: akik hisznek neki, azokat is megvezeti, de akik nem, mert azt hiszik, hogy a Biblia igazsága minden tekintetben azzal ellentétes, amit mond, azokat is megtéveszti (lásd magadat).

Te magad idézted a verset:

2Thessz 2:9

„A kinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak

minden hatalmával, jeleivel és csodáival, És a gonoszságnak minden csalárdságával"

Azokat viszont nem tudják megtéveszteni, akik ragaszkodnak a Biblia igazságaihoz, és az abban való kutatás által győződnek meg az igazságról. Javaslom neked is ugyanezt.

2015. jún. 28. 11:34
 47/48 anonim ***** válasza:
0%

Igen a tesó szépen összefoglalta a lényeget, azzal egészíteném ki, hogy benne van a Bibliában, miszerint Sátán is képes "átváltoztatni magát a világosság angyalává". Ez tény.

Egyébként tapasztalati tény az is, hogy nem feltétlenül a direkt hazugság a legjobb módszer a megtévesztésre, sőt a rafináltabbak, mint Sátán is, olyan csalással manipulál, ami sokkal eredményesebb a direkt és egyenes hazugságnál, amit azért sokszor sokkal könnyebb leleplezni, mint a ferdítést, inkorrekt csavarást, vagy éppen a FÉLIGAZSÁGOKAT.

Tehát röviden: ma az élet sajnos szigorú valósága, hogy azok a legügyesebb csalók, akik úgy manipulálnak, hogy közben a tanaikban van némi igazság is!

Mi MEGGYŐZŐDTÜNK a háromság hazug voltáról, nagyon laikusnak és naivnak kell lennie annak, aki általánosságban egy Tanúra azt állítja, hogy nem rendesen nézett utána a hitének. Persze tudom, a világ tele van ilyen laikussal és megtévesztett emberrel, akik csak mások romlott konzervjeit terjesztik. Mint ahogy azt kell mondjam, te is kérdező!

2015. jún. 28. 14:36
 48/48 anonim ***** válasza:
46%
nagyon egyetértek, csak én ezt a zrt-re vonatkoztatom. próbáld meg te is egyszer kétszer nem a másik, hanem a saját vallásodra vonatkoztatni a dolgokat. nekem bevált, szerintem te is el fogsz képedni, de ne az én akaratom legyen meg, hanem Istené.
2015. jún. 28. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!