Egyszerűen ennyi ima után Isten miért nem lép közbe a leigázások ellen? Mi a célja Magyarországgal?
Ezzen már én is elgondolkodtam párszor...
Azt nem merem állítani,hogy nem létezik de ha létezik is úgylátszik ez ügyben nem tesz semmit...
Lehet úgy van vele hogy a végén mindenki megkapja a neki járó utat...vagy fel vagy le vagy sehova akkor már úgyis mindegy lesz.
szia
A Teremtő nem nacionalista, ennélfogva nem országokban gondolkodik, hanem emberi teremtményekben
egyébként pedig a célja nem országos, hanem globálisan Földi
Milyen leigázások? Itt voltak a törökök, majd a németek, végül az oroszok szálltak meg minket (amit most sokan - tévesen - felszabadításnak hívnak). Szerintem ez a kérdés már korábban is megfogalmazódhatott volna az emberekben...
A múltat tekintve pedig mindig volt kiút és lesz is!
Megszabadultunk az oroszoktól, később a baloldaltól és meg fogunk a jobbtól is. Idővel talán jön egy független vezető...
Talán nem elég buzgón imádkoztál...
Vagy meg kellene gondolni, az-e a leghatékonyabb mód a leigázások ellen.
Magyarországgal célja csak a magyaroknak van. Ahogy elnézem, elég siralmas. Megértelek. De ha nem tetszik, cselekedni kéne. Ez van. Más nincs.
Magyarországon sok az irigy. Mihez tud Isten kezdeni velük? Elsősorban nekünk kell jobb hellyé tennünk.
Merj álmodni Magyarország!
Dobd el már a fanyar orcád!
Lesz még itt szebb a valóság!
Merj álmodni Magyarország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!