Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikortól egészségtelen a...

Mikortól egészségtelen a Biblia olvasása?

Figyelt kérdés

Amióta megvilágosodtam folyton a Bibliát olvasom.

Nem tudom letenni,nagyon érdekesnek és tanulságosnak találom.

Több részen meghatódtam,több részen elborzadtam.

2015. jún. 20. 16:11
1 2
 11/18 Missi_Key ***** válasza:
35%
"rossz úton jár az ki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni" -A. P. W. B. Dumbledore
2015. jún. 20. 22:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Rendben van,hogy nagyon érdekesnek találod,csak ne vedd szentírásnak."

Ez király! 😅 Ne vedd szentírásnak. A Szentírást... 😆

Szerintem nyugodtan vedd szentírásnak.

2015. jún. 20. 23:53
 13/18 anonim ***** válasza:
34%
Pontosan,bölcs ember nem veszi szentírásnak a szentírást,mert átlát az emberi megtévesztésen.
2015. jún. 21. 07:19
 14/18 anonim ***** válasza:

na hallottuk az ateista véleményeket :D

egészégtelen ha mondjuk utcán sétálva is azt olvasod, nem nézel körül és elüt az autó :D

sok ember reagál így a bibliára mikor először olvassa, ez egy ideig még így lesz, hogy "nem tudod letenni" aztán le tudod majd, de mindig szívesen fogod olvasni, sokan csinálják úgy h minden nap egy picit elolvasnak belőle, vagy olvasnak hozzá valami kommentárt, ami leírja a történelmi hátteret, vagy ilyesmi.

Szerintem nincs semmi egészségtelen benne, amég pl ellátod a munkádat(amire a biblia is tanít :D ), meg ilyesmi

2015. jún. 21. 10:45
 15/18 Pietrosol ***** válasza:
54%

# 14!

Ateista vélemények?

Valójában a könyfanoknak érdemes lenne feltenni a kérdést, hogy: "Istenben hiszek vagy egy könyvben?". Ha egy könyvben hiszek, akkor nincs eredeti, személyes tudásom Istenről, csak egy szekunder olvasott ismeretem. Ma az emberek hitében Isten helyén egy könyv van és szerintem meg ez a leplezett ateizmus.

2015. jún. 21. 10:57
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

"na hallottuk az ateista véleményeket :D"

Mert aki nem elvakultan áll a Bibliához,az csak ateista lehet,logikus...

2015. jún. 21. 19:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor egészségtelen, ha csak ismeretet akarsz szerezni, de szeretet nincs benned. Abból lesz a baj, mert ha nem Isten vezet és segít a megértésben, hanem nélküle olvasol, akkor pl az ismeret szeretet nélkül felfuvalkodottá tesz.
2015. jún. 21. 22:19
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 2. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!