Mikortól egészségtelen a Biblia olvasása?
Amióta megvilágosodtam folyton a Bibliát olvasom.
Nem tudom letenni,nagyon érdekesnek és tanulságosnak találom.
Több részen meghatódtam,több részen elborzadtam.
Lucifer 666-al értek egyet,jajaj :)
Ne tedd le,de mindig Isten szeretetét,jóságát,kegyelmét lásd magad előtt amikor olvasod.Vannak történetek,amik nem neked szólnak,azokkal ne azonosulj.Az ószövetségben főleg van ilyen sok történet,amikor egy nép bűnei miatt Isten ítélete jött rájuk!Pl:Szodoma,Kánaáni népek.Ezeknek a kánaáni népeknek adott kb 400 év haladékot,hogy megtérjenek a szexuális perverzitásokból és az okkult bűnökből!A kánaáni népek előtt ott volt Szodoma elpusztításának bizonysága,plusz 3 generáción át láthatták,Ábrahám,Izsák,Jákob Istenhez való viszonyát.
Istent,mint a kegyelem Istenét mutatja be ez,nem pedig-ahogy az ateista embertársaim hivatkoznak e példákra-a gyűlölködőt!
Ha olvasod a Bibliát,akkor a szeretet,tisztelet,élet fog belőled áradni,ha ez nem történik meg,akkor félreérted az egészet!
Szia!
Ha a az ember a valóságot összekeveri egy történettel és könyvből szeretne élni.
"Amióta megvilágosodtam folyton a Bibliát olvasom."
Szóval megvilágosodtál? aham:)
Rendben van,hogy nagyon érdekesnek találod,csak ne vedd szentírásnak.Ne szerelmesedj bele,se más ilyen jellegű könyvbe.A saját valóságodat éld itt és most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!