Válaszolnak itt a nagy, hagyományos egyházak hívei is?
Nekem néha kicsit olyan, mint ha pár hitgyülis meg jehovás vitatkozna egymással.
Vannak is katolikusok(római,görögkeleti)reformátusok,ortodoxok,
örmények is vannak az országban, esetleg baptisták vagy zsidók?
Ők hogy látják a kérdéseket?
Református vagyok, szoktam feljárni az oldalra.
Legtöbb vallásos kérdésre nem válaszolok, mert a legtöbb kérdés:
-Jehova Tanúinak szól
-Hit gyülekezetének szól (e kettőnek a nevében nyílván nem írhatok)
-Polgárpukkasztás (Pl. mikor vérengző ateisták meg fundamentalista keresztyének egymásnak esnek.)
református vagyok, de valószínűleg orthodox leszek, én is szoktam írni, meg kérdést is szoktam kiírni :)
néha olvastam ,hogy írnak zsidók, katolikusok sokszor írnak, római és görög egyaránt, kb 3 ortodox is van
Szoktam válaszolni is, kérdést kiírni is ha időm engedi. Mivel nem vagyok othon a protestáns és szektás "teológiában", így az ilyen kérdésekbe inkább nem beszélek bele. Viszont az utóbbi időkben a kérdések nagy része a jehovistáknak/-ról szól.
A protestánsokat fricskázó kérdéseimet annó törölték.
Egy római katolikus.
Néha szoktam válaszolni, főleg akkor, ha engem érintő a kérdés, de ahogy az első válaszoló is írta, én is inkább másmilyenekbe futok, ami vagy célzottan valakikhez szól, vagy provokáció/fölösleges szócséplés és sárdobálás.
Katolikus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!