Miért olyan nehezek Jézus és a Biblia elvárásai?
Nehéznek érzem a keresztény életet úgy is, hogy nem élem.
Olyasminek tartom amit nem tudok teljesíteni.
Kicsit olyan, mint ha megfosztanak minket az életélvezetétől.
Tiltások az élet minden területén.
Hogy lehet így boldogan élni?
Ami amúgy is nehéz és akkor tovább nehezítünk rajta.
igen, le is írthattad, nem szavaztalak le, nem jelentettem moderátornak stb, viszont nekem is megvan a jogom ,hogy ne értsek veled egyet, és az én álláspontom mellett érveljek...
13 évesen meg még nem kéne ilyen összetett témákban ennyire mindenkinál mindent jobban tudni, ha pedig a felhasználó nevedben a 13 nem a korodat jelöli, javaslom azt inkáb tartsd titokban, mert akkor már arra sem hivatkozhatsz majd később, hogy kissrác korában mindenki beszél butaságokat
A keresztényi élet nem nehéz, ha szereted az Istent.
Ha kéred Isten segítségét, Ő mindig segít.
Az életet függőségek és bármi más tiltott szerek nélkül jobban lehet élvezni.
A tiltás nem tiltás, hanem védelem.
A boldogság nem külső dolgoktól függ, hanem a bensőnkből fakad.
Az élet így is úgy is nehéz, ha Isten tanításai szerint élsz, talán még nehezebb, de akkor is ott a segítő, aki megkönnyíti a nehéz helyzeteket.
Szia!
Értem mire gondolsz,és igazad van abban,hogy nem tudod teljesíteni!Tedd ezt,ne tedd azt stb...
Én keresztény vagyok,és röviden összefoglalva a lényeg a következő:minden ember bűnös természettel születik,és ezért méltó a halálra.Jézus viszont mint egyetlen bűntelen ember annyira szeretett,hogy a bűnt,és annak minden ítéletét magára vállalta,hogy cserébe neked adja ingyen az ő igazságát,életét,megbocsájtást,gyógyulást,békességen stb.
Egyet kér:Higgy benne!Fogadd be a szívedbe.KIZÁRÓLAG EZ AZ ELVÁRÁSA!Ő változtat meg,mert magadat nem tudod.Én átéltem ezt és nagyon boldog vagyok.Nagyon sok rossz dologtól,függőségekből stb szabadultam meg,nem önerőből,hanem miatta,akit befogadtam!
Az élet ígyis-úgyis nehéz,de hidd el,Jézussal könnyebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!