Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért olyan nehezek Jézus és...

Miért olyan nehezek Jézus és a Biblia elvárásai?

Figyelt kérdés

Nehéznek érzem a keresztény életet úgy is, hogy nem élem.

Olyasminek tartom amit nem tudok teljesíteni.

Kicsit olyan, mint ha megfosztanak minket az életélvezetétől.

Tiltások az élet minden területén.

Hogy lehet így boldogan élni?

Ami amúgy is nehéz és akkor tovább nehezítünk rajta.

2015. jún. 9. 15:15
1 2 3
 21/29 Hunter 13 ***** válasza:
Azt állítottam én hogy minden pap pedofil???? Ez a szánalmas barátom...Ki mondta hogy nincsenek előítéleteim...neked is vannak...nekem is....De ez a normális.
2015. jún. 11. 00:28
 22/29 Hunter 13 ***** válasza:
Ha már a véleménynyilvánítást előítéletnek kell mindenképpen nevezni...
2015. jún. 11. 00:34
 23/29 anonim ***** válasza:

igen, le is írthattad, nem szavaztalak le, nem jelentettem moderátornak stb, viszont nekem is megvan a jogom ,hogy ne értsek veled egyet, és az én álláspontom mellett érveljek...

13 évesen meg még nem kéne ilyen összetett témákban ennyire mindenkinál mindent jobban tudni, ha pedig a felhasználó nevedben a 13 nem a korodat jelöli, javaslom azt inkáb tartsd titokban, mert akkor már arra sem hivatkozhatsz majd később, hogy kissrác korában mindenki beszél butaságokat

2015. jún. 13. 09:44
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező,a Bibliát nem feddhetetlen emberek írták,ez világosan kiderül belőle.Követelődző,szadista,büntető,ellenőrző istenről prédikálnak,mert maguk sem különbek.Akkor,hogyan tolmácsolhatnák a valóban szerető Isten igazságát? A zsidó nép kiválasztottsága nem más,mint puszta egoizmus.Akinek van bátorsága,hogy ezeket beismerje,az megéli a fájdalmas igazságot,de utána nyerni fog vele.
2015. jún. 13. 13:03
 25/29 Hunter 13 ***** válasza:
Nem 13 éves vagyok....egy kicsit jóval több...a 13 csak a "szerencse" számom....és itt nem én vagyok aki baromságokat beszél :) de ahelyett hogy itt pattogsz "szabad véleménynyilvánítás" címszó alatt inkább vedd fel a pizsit, igyál meg egy pohár tejet és feküdj le alukálni....:) Jó éjszakát!
2015. jún. 13. 20:11
 26/29 anonim ***** válasza:
látom tényleg maximum 13 lehetsz...
2015. jún. 13. 23:51
 27/29 anonim ***** válasza:

A keresztényi élet nem nehéz, ha szereted az Istent.

Ha kéred Isten segítségét, Ő mindig segít.

Az életet függőségek és bármi más tiltott szerek nélkül jobban lehet élvezni.

A tiltás nem tiltás, hanem védelem.

A boldogság nem külső dolgoktól függ, hanem a bensőnkből fakad.

Az élet így is úgy is nehéz, ha Isten tanításai szerint élsz, talán még nehezebb, de akkor is ott a segítő, aki megkönnyíti a nehéz helyzeteket.

2015. jún. 14. 10:53
 28/29 Roland G. ***** válasza:

Szia!

Értem mire gondolsz,és igazad van abban,hogy nem tudod teljesíteni!Tedd ezt,ne tedd azt stb...

Én keresztény vagyok,és röviden összefoglalva a lényeg a következő:minden ember bűnös természettel születik,és ezért méltó a halálra.Jézus viszont mint egyetlen bűntelen ember annyira szeretett,hogy a bűnt,és annak minden ítéletét magára vállalta,hogy cserébe neked adja ingyen az ő igazságát,életét,megbocsájtást,gyógyulást,békességen stb.

Egyet kér:Higgy benne!Fogadd be a szívedbe.KIZÁRÓLAG EZ AZ ELVÁRÁSA!Ő változtat meg,mert magadat nem tudod.Én átéltem ezt és nagyon boldog vagyok.Nagyon sok rossz dologtól,függőségekből stb szabadultam meg,nem önerőből,hanem miatta,akit befogadtam!

Az élet ígyis-úgyis nehéz,de hidd el,Jézussal könnyebb!

2015. jún. 22. 01:12
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem vagyok keresztény, épp ezért nem is gondolkodom ilyesmiken. Nem szólok bele abba, hogy mások, így a keresztények is, hogyan élnek, mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné, ők Jézussal, mi Jézus nélkül. Ha nekik jobb úgy, tegyék, nekem jobb így.
2015. jún. 22. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!