Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez általános a tanúknál?

Ez általános a tanúknál?

Figyelt kérdés
Az itt kommentelő, nevüket vállaló tanúk (mariann, kzitus, grkaty) hozzászólásaiból azt látom, hogy egyáltalán nem figyelnek a kérdésekre, csak hajtják a magukét. Minden tanú ilyen, vagy csak ők? férfi tanú miért nem ír?
2015. jún. 8. 11:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen. Erre képezték ki őket, hogy próbáljanak meggyőzni. Ha a kérdésre figyelnének és társalognának, akkor meg lenne annak a veszélye, hogy te győzöd meg őket. :)
2015. jún. 8. 11:30
 2/14 anonim ***** válasza:
17%

De szokott írni,

s nem tudom, hogy a szemed és a gondolataid hol vannak, de Én is a kérdésre adok választ, amint lehet a Bibliából.

Mert az számit, mit tanit nekünk a Teremtő bizonyos dolgokról, s ezt kell tovább adni, tanítva ezzel másokat.

pl István35,

Marianne

2015. jún. 8. 11:32
 3/14 A kérdező kommentje:
sokszor talán egy kívülálló jobban látja, miként viselkedünk, vagy legalábbis másként, mint én, saját magam. én el szoktam gondolkodni a kritikán, és ha jogos, elnézést kérek, és igyekszem alkalmazni. itt még ilyet nem láttam. az istván 35 tanú???? nem gondoltam volna a stílusa alapján.
2015. jún. 8. 11:35
 4/14 anonim ***** válasza:
A fiatalokat még könnyebben befolyásolja sátán, de már nem sokáig. :D
2015. jún. 8. 12:15
 5/14 KZitus ***** válasza:

Szia

Érdekes a megállapításod:-)

Ez is azt bizonyítja, milyen sokfélék vagyunk. Ahány ember, annyi vélemény, nézet. Ettől vagyunk jók (szerintem), és kreatívak, mi emberek:-)

Mindenesetre én úgy tudom, magamról, hogy a válaszaim MINDIG a kérdésre irányulnak.

Csak lehet, hogy én másként gondolok a kérdésre mint más? Más szempontból? Szerinted ez megbocsátható? És most milyen volt a válaszom?, hozzászólasom?

Általános? Ha igen, nem volt szándékos....

2015. jún. 8. 13:20
 6/14 A kérdező kommentje:
nem, ez példaértékű volt, köszönöm.
2015. jún. 8. 13:25
 7/14 anonim ***** válasza:
én utcán is ezt tapasztalom, kicsit olyanok mint egy biztosítási ügynök, vagy valaki aki reklámozni akar valamit, igyekeznek azt a látszatot kelteni ,hogy most egy picit másról vagy legalábbis más szempontból vizsgálva beszélgetünk, de azért mindig oda nyomják a saját kis "terméküket"
2015. jún. 8. 15:10
 8/14 A kérdező kommentje:
szó szerint!
2015. jún. 8. 15:16
 9/14 anonim ***** válasza:

Van többek közt egy ok, ami miatt terelésnek tűnik sok válaszunk. Az, hogy nem szeretnénk senkit bántani a véleménye miatt, ami nem egyezik a miénkkel. Sokszor látni, hogy őszinte emberek gondolkodnak el bibliai igazságokon, cselekedeteikben igyekvőek, ám a saját érveik nincsenek összhangban a Bibliával. Miért kellene megsérteni egy ilyen személyt? Ilyenkor szoktuk elmondani, leírni azt, amit mi egységesen tanulunk és magunkévá tettünk, hátha elgondolkozik rajta az illető, és jobb megvilágításba kerül a téma, amin gondolkodik. Magának kell a válaszokat megfogalmazni. Ezt nem mindenki teszi meg, ilyenkor követelik a konkrét 'igen-nem' válaszokat tőlünk. Ez sem rossz, de meggyőzőbb, ha valaki saját maga látja meg a választ Isten Szavában, a Bibliában.

Gusev

2015. jún. 9. 12:46
 10/14 Mulder614 ***** válasza:
mondjuk én tudom hogy a tanuknak már nem lenne szabad itt prédikálni...de lehet csak pletyka!
2015. jún. 10. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!