Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tudtok olyan vallásokat...

Tudtok olyan vallásokat amelyek teljes mértékben elfogadják a melegeket?

Figyelt kérdés

2015. jún. 3. 22:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem az elfogadás alap dolog volna.

Én nem vagyok meleg, de semmi taszítót nem látok két melegben.

Ha átkapcsolom az agyam homofóbba és próbálom átgondolni pár bigott szektás véleményét akkor sem értem az egészet.

Szerintem a homofóbia oka nem a vallás, szintén megint csak egy indok.

De mindig úgy felidegesít, amikor elgondolom, hogy két ártatlan, akár jó szívű ember, vagy hős embert agyon ver egy lapáttal egy elmebeteg, csak mert nem tetszett neki a szexuális élete, ami senkinek sem ártott.

Milyen jogon zaklatják ezek a beteg emberek a másikat? Mi közük hozzá?

Természetesen aki szerint a melegség nem normális, nem természetes, az nem fog velem egyetérteni. De ne kenjük egy durcás szakálas öregre és keverjük be az erkölcsöt.

Egyébként keresztény egyházak is vannak, de nem tudok fejből.

2015. jún. 3. 22:52
 2/18 anonim ***** válasza:
78%

A vallások általában eléggé szigorúak a szex-szel kapcsolatban.

Alapból kerülendő, úgy cakli-pakli (pl. buddhizmus) vagy maximum gyereknemzés céljából (pl. hinduizmus bizonyos ágai) vagy ha nagyon megengedő egy vallás (pl. kereszténység) akkor házastársak között lehet élvezetből is. Házasság viszont csak ellenkező neműek között köthető minden vallásban.

2015. jún. 3. 23:47
 3/18 anonim ***** válasza:
71%
Konklúzió: alapíts sajátot, amelyik teljes mértékben elfogadja. Probléma megoldva. :)
2015. jún. 4. 00:19
 4/18 anonim ***** válasza:
12%
Igen, de egytől egyig hamis vallás. Ám ha az összes meglangyulna is, Isten soha nem fog kompromisszumot kötni a bűnnel, így velük sem. A bűnösöket továbbra is szereti, és nagyon messzire képes elmenni egyetlen emberért, de csak azok fognak megmenekülni, akik készek Neki engedelmeskedni, amikor szól. Ő pedig mindenkinek azt mondja, hogy "térj meg!"
2015. jún. 4. 06:41
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
#4 Azt az egyet áruld már el, hogy egy határtalan, végtelen, mindentudó, mindenható, örökkévaló lényt, aki az egész világegyetem javán munkálkodik, miért izgatja annyira, hogy én mimet hova dugom kinek?
2015. jún. 4. 10:42
 6/18 anonim ***** válasza:
23%
Ha jól tudom ez a buzulmán vallás! :-)
2015. jún. 4. 10:44
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki b÷zi, csak sokan nagyon jól leplezik!
2015. jún. 4. 10:45
 8/18 Ozmium42 ***** válasza:
Az ezotéria kategóriában egyszer megkérdeztem, mit gondolnak erről, javában elfogadó vagy közömbös válaszok születtek.
2015. jún. 4. 11:34
 9/18 anonim ***** válasza:
Wicca, sátánizmus.
2015. jún. 4. 17:25
 10/18 anonim ***** válasza:
15%
5-ös. A létezésed oka meghatározhatja, és meg is határozta, hogy te middel mit csinálj és mit ne csinálj. A kérdés az, hogy mennyire intelligens dolog a sínek között a tehervonat felé rázni az öklünket, csak azért, mert még azt gondoljuk, hogy messze van? Azonban minden normális ember pánikba esne, ha már a horizontból kiemelkedve, egyre nagyobbnak látná azt a bizonyos tehervonatot, és rájönne, hogy oda van láncolva a sínekhez. Hát jobb, ha minél előbb szembesülsz azzal, hogy amit szabadságnak nevezel, odaláncol a tehervonat útjába, és hogy mikor vasal ki, az csak attól függ, hogy mikor ér oda, de ha ott maradsz, akkor elkerülhetetlen a konfrontáció. Szabad emberként ennek a lehetőségét elbagatellizálhatod, de ezt a magad kárára teszed, mert amikor már szabad szemmel felismerhető a veszély, nem valószínű, hogy elég időd lesz arra, hogy megszabadulj a láncaidtól. A vonat azonban nem fog sem lassítani, sem megállni. Az én felelősségem ott végződik, hogy figyelmeztetlek, a döntés a tied, a felelősséggel együtt. Úgyhogy, ha gondolod, csak így tovább, nem Istennek van rád szüksége, hanem neked Őrá. Engem nem érdekel, hogy te midet hova teszed, de bizonyos helyek menet közben darázsfészekké válnak, és meglehetősen ciki, ha ezt csak a zár kattanása után ismeri fel az ember.
2015. jún. 4. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!