Tudtok olyan vallásokat amelyek teljes mértékben elfogadják a melegeket?
Szerintem az elfogadás alap dolog volna.
Én nem vagyok meleg, de semmi taszítót nem látok két melegben.
Ha átkapcsolom az agyam homofóbba és próbálom átgondolni pár bigott szektás véleményét akkor sem értem az egészet.
Szerintem a homofóbia oka nem a vallás, szintén megint csak egy indok.
De mindig úgy felidegesít, amikor elgondolom, hogy két ártatlan, akár jó szívű ember, vagy hős embert agyon ver egy lapáttal egy elmebeteg, csak mert nem tetszett neki a szexuális élete, ami senkinek sem ártott.
Milyen jogon zaklatják ezek a beteg emberek a másikat? Mi közük hozzá?
Természetesen aki szerint a melegség nem normális, nem természetes, az nem fog velem egyetérteni. De ne kenjük egy durcás szakálas öregre és keverjük be az erkölcsöt.
Egyébként keresztény egyházak is vannak, de nem tudok fejből.
A vallások általában eléggé szigorúak a szex-szel kapcsolatban.
Alapból kerülendő, úgy cakli-pakli (pl. buddhizmus) vagy maximum gyereknemzés céljából (pl. hinduizmus bizonyos ágai) vagy ha nagyon megengedő egy vallás (pl. kereszténység) akkor házastársak között lehet élvezetből is. Házasság viszont csak ellenkező neműek között köthető minden vallásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!