Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor voltál utoljára gyónni?

Mikor voltál utoljára gyónni?

Figyelt kérdés
Súlyos volt a vétked? Adtál a papnak pénzt vagy egyéb szolgáltatást, hogy elengedje a bűneid?

2015. máj. 26. 11:47
1 2
 1/15 anonim válasza:
Régen, de akkor sokat térdeltem miatta...
2015. máj. 26. 11:57
 2/15 anonim ***** válasza:

Húsvét elõtt szerdán voltam utoljára.

Nem adtam pénzt se mást, de a pap nem is kérhetett volna, illetve saját célra nem is fogadhatott volna el, mert az a jelenlegi kánonjogba ütközik.

2015. máj. 26. 12:09
 3/15 anonim ***** válasza:
vettem egy bűnbánó cédulát, majd eladtam a templom előtt :P régen voltam van annak már 6 éve is
2015. máj. 26. 12:11
 4/15 anonim ***** válasza:

1) Múlt héten, de csak barátaimnak szoktam gyónni, nem kell ehhez pap.

2) Persze hogy súlyos, legalábbis a saját nézőpontomból annak élem meg őket:)

3) Cserébe én is mindig meghallgatom a barátaimat :)

2015. máj. 26. 12:29
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem kell gyónni, ha nincs mit meggyónni. Ne koptasd a térded, inkább a fejedben lévő fogaskerekeket.
2015. máj. 26. 12:35
 6/15 anonim ***** válasza:
Tisztában vagy azzal, hogy nagyon nem szerencsés dolog, egy ószövetségi prófétát reg.névnek használni? főleg világiként?
2015. máj. 26. 13:11
 7/15 anonim ***** válasza:

Ráadásul pont Ézsaiást:)

Eleven szenet gyűjtesz ezzel a fejedre.

Keresd ki, informálódj, hogy mit jelent ez a kijelentés, és akkor gondold meg, hogy megéri-e brahiból szórakozni:)

2015. máj. 26. 13:23
 8/15 anonim ***** válasza:
Talán 15 éves koromban, de akkor se azért, mert bűnt követtem volna el, olyat ugyanis nem szoktam, csak azért mentem, mert szokás húsvétkor. Nem adtam pénzt, sem egyéb szolgáltatást, mert mint már írtam, nem volt semmi amit meg kellett volna bocsátania.
2015. máj. 26. 13:53
 9/15 anonim ***** válasza:
ha már szóba került hallott valha valaki, de hitelt érdemlően arról ,hogy a pap kért pénzt? Tehát nem az anti-teista haverjától, hogy "á a papok mind ilyenek" hanem vele történt, vagy rokonával ,közeli barátjával
2015. máj. 26. 15:47
 10/15 anonim ***** válasza:
9 Nem kérhet pénzt, csak adakoztathat, Melkisédek alapján.
2015. máj. 26. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!