Mennyire érzed magad közel az Istenhez?
Köszönöm őszinte válaszaitokat.
Ha Jakab azt írta, hogy ha mi közeledünk, ő is fog, és azt érzitek ez nem múködik, lehet, hogy valamin változtatni kellene?
Mert mégiscsak nekünk kell (közeledni)alkalmazkodni Istenhez, nem?
2-es
Sok szomorúság, és csalódás van a soraid mögött.
Néhány vígasztaló szó Istentől:
Én mindent tudok rólad… Zsolt.139:1
Ismerem leülésedet és fölkelésedet… Zsolt 139:2
Minden utadat jól ismerem… Zsolt 139:3
Fejed hajszálai is mind meg vannak számlálva… Máté 10:29-30
Mert az én képmásomra vagy megteremtve… 1Móz. 1:27
Mert általam van életed, általam mozgol és létezel… Csel 17:28
Mert az én leszármazottam vagy… Csel 17:28
Mielőtt megformáltalak az anyaméhben, már ismertelek… Jer. 1:4-5
A világ megalapítása előtt kiválasztottalak… Ef. 1:11-2
Te nem véletlenül jöttél létre!
Minden meghatározott napod be volt írva a könyvembe… Zsolt 139:15-6
És kiszabtam a meghatározott időket, az emberek lakásának megállapított határait… Csel 17:26
Félelmetkeltően és csodálatosan vagy megteremtve… Zsolt. 139:14
Én takargattalak az anyád méhében… Zsolt. 139:13
Én választottalak el anyád méhétől… Zsolt. 71:6
Engem helytelenül mutattak be azok, akik nem ismernek engem… Ján. 8:41-4
Itt vagyok melletted, és nincs bennem gonoszság, hisz tele vagyok irántad érzett szeretettel… Ján. 4:16
Egészségedre,csak a bibliát emberek írták tehát mi a garancia?! Vallással a népet hülyítették meg a tudományt lassították.
Isten mért is létezne?! Vagy mért is segítene?! Én is hittem benne de rájöttem hogy semmi más nem történik csak a rossz akkor meg?!Már nem vagyok hívő sőt azóta sokkal racionálisabb is vagyok ami jó mert nem hiszek minden féle baromságban! Ami fizikailag létezik na az létezik.
De ha létezik is mért is segítene?! Semmi köze hozzánk mi egy statisztikai adat vagyunk a sok milliárd érző földönkívülivel,csak a mi tejútrendszerünkben ami eléggé kicsi legalább 1 millió olyan bolygó van ahol kell lennie életnek.A menny is egy baromság így mert akkor felmegyek a menybe a sok meghalt emberhez?! Éngemet rohadtul zavarna egy 15-ik századi faszi,de akkor az ufók is legyenek ott,ennyi baromságot mint ez a biblia,de jó hogy végre az emberek kicsit változnak és nem igen hisznek benne,
Az életet nekünk kell jobbá tenni nem a csodára várni,bár magának az életnek sincs értelme ha a halál is ott van,építed a karriered lesz egy kocsit házad aztán meghalsz és kész,többi senki sem emlékszik már rád tehát akkor mi értelme volt a karriernek és a háznak meg a kocsinak?! Mi értelme volt annak a 80 évnek?! Kb semmi,ha isten létezne akkor legalább 500 de legalább 1000 évig kellene élned hogy ki tudj teljesedni meg hogy legyen értelme kezdeni magaddal valamit,De milyen 80 év?! Mindenki meghal ma már 60 évesen akkor meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!