Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nagy baj ha kereszténylént...

Nagy baj ha kereszténylént hiszek a lélekvándorlásban?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 4. 13:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Csakhogy a reinkarnáció soha nem volt igaz, legfeljebb számodra szimpatikusabb. Talán nem érted a kvantumfizikát sem, attól még mások érthetik. De ha igaz, akkor működik, akkor is, ha te vagy én nem értjük.

Olyan világot akarsz megérteni a földhözragadt gondolkodásoddal, amire nem igazak azok a törvényszerűségek, amelyeket eddig megismerhettél. De ha te intelligens ember vagy, nem megtehetnéd, hogy tájékozódjál mielőtt önmagadat kivetítenéd Istenre, illetve a szellem világára?

2015. ápr. 7. 09:49
 22/29 anonim ***** válasza:
74%

Vallásra nincs szükség.

Hited legyen, az a lényeg.

És abban hihetsz amiben akarsz.

[link]

És:

[link]

Ez a két videó sokat segíthet bárkinek.

Istennel kapcsolatban az alázat és a szeretet létezik.

A bűn, az ítélkezés, az utálat, a büntetés mind emberi kitalációk.

Az ego termékei.

2015. ápr. 7. 13:41
 23/29 anonim ***** válasza:
62%

Ja, és mindegy hogy mit ír a biblia.

Mert jó része hamisítvány.

A bökkenő ott van, hogy jó tudni, melyik része.

Kutatni kell, időt szánni rá.

A Villás Béla videókat érdemes hallgatni és van még néhány hiteles ember.

Avatara, Balogh Béla, Gunagriha.

2015. ápr. 7. 13:47
 24/29 anonim ***** válasza:
Én is hiszek...
2015. ápr. 8. 10:55
 25/29 anonim válasza:

Sziasztok!

Javaslom, hogy a továbbiakban hivatkozásokkal támasszuk alá azt, ami a kérdezőnek segít. Szóval! Lélekvándorlás keresztényi tanítás? Nem! Első érvem (szerintem lesz több is majd): Miért támasztotta fel Jézus Lázárt? Lázár beszélt-e arról, hogy valahová vándorolt-e a lelke? Azért támaszkodom a Bibliára, mert ez Isten írott szava! Várom válaszotokat!

2015. ápr. 8. 13:28
 26/29 anonim ***** válasza:

Szerintem sokan összekeverik a reinkarnációt (újraszületést) a lélekvándorlással. A két dolognak semmi köze egymáshoz, legalábbis a Biblia szerint.

Jézus többször is szó szerint beszélt az újraszületés lehetőségéről, Illéssel kapcsolatban, pld Mt11. és Mt17.

2015. ápr. 8. 15:00
 27/29 VikATanacsTalan ***** válasza:
Nem nagy baj, még Jézus Krisztus is hisz benne. Illetve tudja.
2015. ápr. 11. 16:56
 28/29 anonim válasza:

Kedves Asperrimus (21)!

"Olyan világot akarsz megérteni a földhözragadt gondolkodásoddal, amire nem igazak azok a törvényszerűségek, amelyeket eddig megismerhettél."

Ebből viszont az is következik, hogy a kvantumfizika sem biztos, hogy az igazság, s ha már itt tartunk, következetlenség volna a kvantumfizikához hasonlítani Isten kinyilatkoztatását. A tudomány összes tétele mind megingatható, ha az ember elég intelligens hozzá. A történelem során sorra döntötték meg a korábbi nagy tudományos elméleteket (kezdve onnan, hogy a Föld lapos, egészen addig, hogy a víz éghetetlen). Két dolog biztos: Isten és a szeretet.

2015. ápr. 16. 17:40
 29/29 anonim ***** válasza:
Én is hiszek benne, emiatt nem aggódnek a helyedben.
2020. okt. 14. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!