Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Isten ennyire szeret...

Ha Isten ennyire szeret engem, akkor miért nem adott tehetséget?

Figyelt kérdés
Elvileg azt szeretné, hogy boldog legyek, akkor miért nem adott nekem írói tehetséget? Elmondom miért! Mert Isten egy mocskos pszichopata. Nagyobb diktátor mint bármelyik a Földön.
2015. márc. 10. 18:19
1 2
 1/15 KZitus ***** válasza:
38%
No comment
2015. márc. 10. 18:26
 2/15 piriiiii ***** válasza:

Figyi, túlkomplikálod. Több magyarázatom is van.

1) Isten nem létezik.

2) mert ez van, és kész, adott esetleg MÁShoz tehetséget.

2015. márc. 10. 18:27
 3/15 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy szeret?
2015. márc. 10. 18:29
 4/15 piriiiii ***** válasza:

Egyébként, ha Te nem is kedveled Istent, megtisztelhetnéd az őt kedvelő embereket azzal, hogy nem írsz így róla.

Másrészt pedig gyakorlat teszi a mestert! Nem kapunk mindent ölbe.

2015. márc. 10. 18:30
 5/15 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy boldogabb lennél írói tehetséggel?
2015. márc. 10. 18:30
 6/15 A kérdező kommentje:

Onnan, hogy szoktam történeteket kitalálni! És ezeket jó lenne megírni, de ha az a szemétláda nem adott hozzá tehetséget, akkor miért?

Szerintem elátkozott, míg mást áld. De nem baj, egy igazi diktátor, ennyi.

2015. márc. 10. 18:33
 7/15 anonim ***** válasza:

Ja, jó lenne megírni... és ha volna tehetséged, szerinted tudnád értékelni? Nem; valami mást hiányolnál. Pl. hogy elismerjenek, vagy hogy pénzt kapj az írásokért.

Áldásnak veszed, ha valakinek van tehetsége írni. De áldásnak veszed-e, hogy egyáltalán megtanulhattál írni? Az emberek nagy részének ez sem adatott meg. Vagyis jócskán előnyben vagy milliókhoz képest.

2015. márc. 10. 18:37
 8/15 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet eldönteni.

Ha a pokolban élnél, akkor még mindig hálát adhatnál azért, hogy nem a poklok poklában élsz.

Ha pedig a mennyországban élnél, akkor lehetnél azért elégedetlen, mert nem vagy egy nagy hatalmú kerub.

Vagy esetleg egy isten.

Abból hozd ki a maximumot, amid van, és ne foglalkozz láthatatlan barátokkal vagy ellenségekkel. Nem egészséges 9 éves kor után.

2015. márc. 10. 19:24
 9/15 anonim ***** válasza:
9%
Csupán az a feltételezésed nem helytálló miszerint van isten. Amúgy jó a gondolatmeneted.
2015. márc. 10. 19:40
 10/15 anonim ***** válasza:

szia

csatlakozom az első válaszolóhoz,

ezek után nem tudom hogy mit vársz...

2015. márc. 10. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!