Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Összeegyeztethető a keresztény...

Összeegyeztethető a keresztény hittel, hogy transzneműnek születtem?

Figyelt kérdés
Vagyis, hogy férfi testbe születtem, pedig nő vagyok, és ennek megfelelően élem az életemet. Idegen szóval transgender. Nem összetévesztendő a transzvesztitával.

2015. márc. 10. 17:04
1 2
 11/14 szp72 ***** válasza:
76%

Mindenesetre nagy peched van.

Én gyerekkoromban mindig repülni szerettem volna, de végül megbarátkoztam a gondolattal, hogy nem vagyok madár.

Szerintem jobban jársz, ha azon kezdesz gondolkodni, hogy nem a testeddel van a baj, hanem a testeddel való viszonyulással. Ott romlott el valamii, azon kéne valahogy segíteni. Mindenesetre nem vagy könnyű eset, de Istennek semmi se lehetetlen.

2015. márc. 10. 20:00
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
A keresztény hittel nem, mással lehet, hogy igen.
2015. márc. 10. 22:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia! Nézd meg ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=zs-baWoOplc

Isten áldjon!

2015. márc. 11. 21:18
 14/14 anonim válasza:
33%
Szerintem fontos, hogy olyan tested legyen amilyet akarsz, mivel sokan emiatt depresszósak, alkoholisták, drogosak, öngyilkosok stb. lesznek. És ha meghalt egy olyan dolog miatt, amin tudsz változtatni, annak semmi értelme.
2015. márc. 12. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!