Összeegyeztethető a keresztény hittel, hogy
transzneműnek születtem?
Figyelt kérdés
Vagyis, hogy férfi testbe születtem, pedig nő vagyok, és ennek megfelelően élem az életemet. Idegen szóval transgender. Nem összetévesztendő a transzvesztitával.
A hitnek és a nemi identitásnak nincs köze egymáshoz.
2015. márc. 10. 17:10
4/14 Mulder614 válasza:
szerintem okkal születtél meg férfiként...ebben az életedben férfiként van dolgod és ne akarj más lenni mint ami lettél!
inkább találd meg a lehetőségeket az életedben úgy ahogy vagy---férfiként.
egyébként szerintem az ilyesmit egy vallásban sem fogadják el, főleg nem keresztény.
2015. márc. 10. 17:12
5/14 anonim válasza:
Ha férfi tested van, akkor férfi vagy, ha tetszik, ha nem.
Más kérdés, hogy szívesen vonaglasz, pucsítasz, öltözöl nőnek, vagy szeretkezel férfiakkal.
Persze hiszek neked, ha megmondod nekem, hogy milyen az a női lélek. Miben más a férfitől?
Egyébként engem nem érdekel ki vagy és mit gondolsz magadról. Ha jó ember vagy, keresztény tesó vagy.
2015. márc. 10. 17:18
6/14 anonim válasza:
Te kis hedonista! Te aztán halmozod az "élvezeteket"! Nem elég, hogy transzneműnek születtél, még hiszel is...
2015. márc. 10. 17:23
7/14 anonim válasza:
Nem születtél transzneműnek. A transzneműség csak a nemiséged megélésének módja, egy reakció... de nem te magad vagy. A hitedet sem transzneműként, hanem emberként éled meg, így nem hiszem hogy ne lehetnél önazonos keresztényként.
2015. márc. 10. 18:09
8/14 anonim válasza:
az előttem szólóval értek Részben eget.
Minden a fejben dől el,
A hithez nincs köze, és Istennel nem össze egyeztethető.
2015. márc. 10. 18:18
9/14 anonim válasza:
Én nem ezt írtam! A vallás nem bürokratikus, hanem erkölcsi kérdés. A kérdező elsősorban hívő ember... ettől független a nemi identitása. Szerintem Istennek a lelke kell nem a f***a.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!