Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tékozló fiú történetének átírása?

Tékozló fiú történetének átírása?

Figyelt kérdés
A tékozló fiú című történet kellene átalakítani E/1 személybe azzal a címmel, hogy A tékozló fiú én vagyok. Tehát az egész történetet úgy kell elmesélnem mint ha én lennék az a fiú.
2015. márc. 2. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:

szia

A jw. org honlapon van egy film ami a modern kori tékozló fiúval foglalkozik, javaslom nézd meg a filmet és szituáciok százai fognak eszedbe jutni

2015. márc. 2. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
ha még sem menne akkor irj és segitek.
2015. márc. 2. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Lk 15,11-32
2015. márc. 2. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:

És mi a probléma? Ha ismered a történetet, csak ki tudsz találni valamit, nem?

Ennyi kreativitás legyen már benned.

2015. márc. 3. 00:17
 5/6 anonim ***** válasza:

A tékozló fiú én vagyok

Bivalyröcsögén születtem, zsellér család legifjabb fiaként. Egész nap túrtam a földet, meg unatkoztam a suliban. Egy szép nap elegem lett a nyomorból, meg abból, hogy muter nem csípte, hogy mindig Amduscia-t hallgatok. Felkerekedtem, és elmentem Londonba, mert az király, meg piros busz, meg One Direction. Drogdíler lettem és mesés vagyonra tettem szert, 5 Maserati-m és 3 palotám volt. De aztán a zsaruk lefülelték a drogbandát, én pedig menekültem, mint állat. Elszegődtem disznyópásztornak valahol Manchester mellett, egész nap őriztem a disznyókat a mezőn. De a zsernyákok mém mindig köröztek, úgyhogy gondoltam, jobb ha hazamegyek. Azt hittem, hogy fater kinyír, de örvendett mint mint vak ló a fél szemének. A tesóm duzzogott, de fater mondott neki valami lelki dumát valami birkákról. Azóta is Bivalyröcsögén élek.

2015. márc. 3. 09:27
 6/6 anonim ***** válasza:
[link] meg ezt a filmet
2016. febr. 12. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!