Tékozló fiú történetének átírása?
szia
A jw. org honlapon van egy film ami a modern kori tékozló fiúval foglalkozik, javaslom nézd meg a filmet és szituáciok százai fognak eszedbe jutni
És mi a probléma? Ha ismered a történetet, csak ki tudsz találni valamit, nem?
Ennyi kreativitás legyen már benned.
A tékozló fiú én vagyok
Bivalyröcsögén születtem, zsellér család legifjabb fiaként. Egész nap túrtam a földet, meg unatkoztam a suliban. Egy szép nap elegem lett a nyomorból, meg abból, hogy muter nem csípte, hogy mindig Amduscia-t hallgatok. Felkerekedtem, és elmentem Londonba, mert az király, meg piros busz, meg One Direction. Drogdíler lettem és mesés vagyonra tettem szert, 5 Maserati-m és 3 palotám volt. De aztán a zsaruk lefülelték a drogbandát, én pedig menekültem, mint állat. Elszegődtem disznyópásztornak valahol Manchester mellett, egész nap őriztem a disznyókat a mezőn. De a zsernyákok mém mindig köröztek, úgyhogy gondoltam, jobb ha hazamegyek. Azt hittem, hogy fater kinyír, de örvendett mint mint vak ló a fél szemének. A tesóm duzzogott, de fater mondott neki valami lelki dumát valami birkákról. Azóta is Bivalyröcsögén élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!