Én miért nem érek annyit Isten számára, mint más?
Figyelt kérdés
Soha életemben nem voltam úgy szerelmes, hogy viszonzott legyen. Más lányok folyamatosan szerelmesek, és boldogok.
Hiába kérem, soha nem történik semmi.
Pl évekkel ezelőtt megismertem egy fiút, ami lényegében a vallásom miatt volt, és azért, mert egy templomba járunk. Mióta ismerem oda vagyok érte, de nem történik semmi. A lelkem mélyén úgy érzem, hogy ő is érez irántam valamit. Nap mint nap látom az ismerőseimet, és szinte mindenki talált magának már valakit. Én hiába fohászkodom, hogy ha nem lehet közöttünk semmi, engedje, hogy elfelejtsem, de semmi. Lehet, hogy gyerekes, de annyira vágyom már a szerelemre, és soha nem jön el.
22L
2015. márc. 1. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!