Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Én miért nem érek annyit...

Én miért nem érek annyit Isten számára, mint más?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem voltam úgy szerelmes, hogy viszonzott legyen. Más lányok folyamatosan szerelmesek, és boldogok.

Hiába kérem, soha nem történik semmi.

Pl évekkel ezelőtt megismertem egy fiút, ami lényegében a vallásom miatt volt, és azért, mert egy templomba járunk. Mióta ismerem oda vagyok érte, de nem történik semmi. A lelkem mélyén úgy érzem, hogy ő is érez irántam valamit. Nap mint nap látom az ismerőseimet, és szinte mindenki talált magának már valakit. Én hiába fohászkodom, hogy ha nem lehet közöttünk semmi, engedje, hogy elfelejtsem, de semmi. Lehet, hogy gyerekes, de annyira vágyom már a szerelemre, és soha nem jön el.

22L

2015. márc. 1. 21:39
1 2
 1/11 Szeressük egymást ***** válasza:
100%
Es mi van koztetek? Hol tart a dolog? Teljesen platoi? Valami jelzest adtal mar neki, vagy csak lesutod a szemed es a padlot bamulod amikor a kozeledbe van? Legyel kreativ, talalj ki valamit ami miatt beszelgethesz vele.
2015. márc. 1. 22:01
 2/11 anonim ***** válasza:
21%

Akkor jót idéztem.

" Ha valaki el nem jegyzett szűz leánynyal találkozik, és megragadja azt, és vele hál, és rajta kapják őket:

Akkor a férfi, aki vele hált, adjon a leány atyjának ötven ezüst siklust, a leány pedig legyen feleségévé." - mondá az Úr!

Amúgy meg mit kérdezősködsz egyáltalán:

" A ti asszonyaitok hallgassanak a gyülekezetekben, mert nincsen megengedve nékik, hogy szóljanak; hanem engedelmesek legyenek, amint a törvény is mondja.

Hogyha pedig tanulni akarnak valamit, kérdezzék meg otthon az ő férjüket; mert éktelen dolog asszonynak szólni a gyülekezetben." 1Kor14.34-35

2015. márc. 1. 22:58
 3/11 A kérdező kommentje:

53%

A sok idezgetes helyett miert nem lehet normalis velemenyt, valaszt adni? Rohej, hogy semmi koze a problemamhoz az idezeteknek!!!

2015. márc. 2. 08:21
 4/11 anonim ***** válasza:
30%

Én azt nem értem ha keresztény vagy miért önmagadra nézel? Miért arra nézel hogy neked mi kell és neked mi okoz örömet? Olvastál olyat a bibliában hogy Jézus önmagának élt?

Nekünk az evangéliumot kell hirdetni és lelkeket menteni a halálból. Jézus semmit nem kért az Atyától azért, hogy neki öröme legyen. Mindig azért kért, hogy mások hitét erősítse. Mindent megad neked az Isten de nem ahhoz, hogy kényelemben éljél... hanem azért, hogy a munkát végezd.

2015. márc. 2. 08:41
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

szia

Jézus soha nem kötötte a házasságot a boldogsághoz

Sőt maga Pál is azt hangsúlyozta, hogy bár nem bűn az, de az egyedül levő jobban tud az Úr dolgaira figyelni

Ám ettől függetlenül ne keseredj el, nem veszitettél semmit, még fiatal vagy, bármikor betoppanhat a nagy Ő.

Az is lehet, hogy még azt látja a Teremtő, hogy nem jött el az ideje

Javaslom olvasd el Anna történetét, és bizzd magad Istenre.

1Sámuel 1, 2 fejezet.

2015. márc. 2. 08:50
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Azt kérdezted, miért nem érszannyit a bibliai istenség szemében mint más.

Megkaptad a választ.

De te semmi mást nem akarsz mint kötekedni.

2015. márc. 2. 09:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Mi kínoz téged pontosan? Az, hogy nem szeretnek, vagy a vágyad a szeretetre? Ugyanis a két dolgot máshogy lehet kezelni.

Ez még kicsi lépés, de talán előbbre visz.

2015. márc. 2. 14:36
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

Némelyik válasz nevetséges és felháborító. Szerencsétlen lány itt van 22 évesen és a vallási maszlaggal akarjátok megoldani a problémáját. Gyereket is így neveltek? Nem vagyok vallásos, de üzenem nektek: "Segíts magadon és Isten is megsegít!"

Imával ezt nem fogod megoldani. Ha ismerkedni szeretnél akkor két dolgot tanácsolhatok.

1) Ne a templomban tedd. Nem ideális hely ehhez. Kifelé menet menj oda hozzá és beszélgessetek. Ha érezhetően zsákutca akkor ne foglalkozz vele tovább. Valódi szerelem biztos nem alakult még ki (csak úgy érzed), mert hiányolod...

2) Ha ez nem jött össze lehet érdemesebb nem a templomban nézelődni, hanem a "külvilágban". Egy tökösebb srácot keress, aki mer kezdeményezni. Inkább a barátnőidtől kérj segítséget, ne itt a fórumon a vallási fanatikusoktól (tisztelet a kivételnek) mert csak félrevezetnek.

2015. márc. 2. 18:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Isten számára épp oly értékes vagy, mint bárki más. Ő nem tesz különbséget senki között. Ez abból is látszik, hogy a Fia áldozatából mindenki hasznot meríthet.
2015. márc. 3. 09:18
 10/11 anonim válasza:

A következtetésed hibás. Nem vagy értéktelen Isten számára, ha egyes egyedül Te élnél ezen a világon, Jézus akkor is meghalt volna érted.

Viszont, ahhoz, hogy az igazit megtaláld, Istennel jó, napi, beszélgetős kapcsolatban kell lenned, hogy el tudjon titeket vezetni egymáshoz.

És nem ez kéne legyen az életcélod, hanem, hogy készülj a felnőtt életre, elfoglald magadat hasznos, építő dolgokkal. Tanulj nyelvet, autót vezetni, kézimunkázni, sportolni, bármit, aminek haszna van, hogy ne állandóan ezen járjon az eszed. Jön, ha jönnie kell. Illetve van olyan barátnőm, (nem vallásos) aki azért nem talált magának még 32 évesen sem senkit, mert nem vonzó személyiség egy férfi számára. Állandóan csak maga körül forog, nem segítőkész, nem figyel oda a környezetére, csak is saját magára.Több fiú is mondta neki, hogy szexelni jó, de nem tudnak vele együtt lenni, élni, mert nincs benne semmi.

Sajnálom őt, nagyon. Erre te is figyelj oda, hogy ne válj ilyenné. Ha valaki úgy él, hogy van egy kis idő, amit nem magának él, hanem ad, pl. önkénteskedik, vagy olyan a foglalkozása, hogy ad közben, az sokkal vonzóbb jellem lesz egy normális ember számára. Ezt a barátnőmnek az internetes társkereső férfiai mondták, persze nem így szóról szóra, hanem több visszajelzésnek is ez volt a lényege, hogy nem lehet vele élvezetesen együtt lenni, mert saját magán kívül nem érdekli semmi, és ez lejön már fél óra alatt is.

A másik pedig, hogy álmokat ne kergess, ha valakinek tetszel, akkor fog kezdeményezni, hogy megismerhessen. Aki nem kezdeményez, az nem akar tőled semmit. Sajnos ez az igazság, nem jók a hiú ábrándok, járj a valóságban.

MINDEN JÓT!

2015. márc. 4. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!