Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi szerint, Russel...

Jehova tanúi szerint, Russel előtt mondjuk 100-200 évvel nem voltak igaz keresztények?

Figyelt kérdés
Hiszen ha ő az aki "elindította", "alapította" az egyházat, akkor előtte nem lehettek igaz keresztények?
2015. febr. 11. 14:26
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

tudod kedves utolsó hozzá szóló, mi akik ilyen aljas agymosodtak vagyunk megvalósitottuk azt amit Sem Te sem a Te vallásod vezetői sem a világ kormányai nem tudtak,

s tudd meg hogy inkább leszek ilyen "agy mosott" aki a közel 8 millió minden nemzetből való testvérével békében és egységben élünk egymás és az ember társaik mellett

miközben Testvéreink százait börtönözik be kinozzák meg illetve verik agyon, mert nem hajlandóak bele avatkozni a világ ügyeibe.

Nekem marad Tiszta a lelkiismeretm, mert tudom, hogy a prédik

ló szolgálatomon kivűl semmilyen olyan "bűn" nem terheli a lelkemet, mint azoknak akik megverik a testvéreimet és megalázzák őket mert nem azonosulnak az Ő nézetükkel.

2015. febr. 11. 18:27
 22/34 anonim ***** válasza:
Aha, ennyire ne fényezd a saját gyülekezeted. Csak, mert aki kimer szakadni tőletek, vagy másképp mer látni dolgokat és ezt meri nektek mondani, aki ugyanúgy a drága testvéretek azzal ugyanúgy elbántok, de rendesen. Esetleg próbáld csak ki, aztán majd rá jössz hová tévedtél be!
2015. febr. 11. 18:37
 23/34 anonim ***** válasza:
Mellesleg ezzel nem igen válaszoltál a kérdésre, így kár volt reagálnod rá. Deha neked mindegy, hogy mit hiszel el - általában ez jellemző is az agymosottakra -, akkor hajrá! Aztán, ha bajba kerülnél egy meglátásod miatt, ami nem egyezik a drága testvéreiddel ne csodálkozz, h ha megjárod! És többé nem lesz tiszta, szép és jó minden!
2015. febr. 11. 18:39
 24/34 anonim ***** válasza:

utolsó előtti hozzá szolónak:

még nem irtam ilyet de Te kis gonoszka vagy

Egyébként pedig voltam kiközösitve amit magam kezdeményezte, és úgy megbántam, hogy soha többé nem hagyom el Istenemet Jehovát

2015. febr. 11. 19:03
 25/34 anonim ***** válasza:
Hm, mert megbántad, hogy saját véleményed mert lenni? :D Vagy mit is bántál meg? :D De védd csak a tanúkat, majd rájössz.
2015. febr. 11. 19:12
 26/34 anonim ***** válasza:

Nem Saját véleményem volt

Akkor is mindenben egyetértettem, csak nem éreztem elég erősnek magam, hogy kitartsak Isten mellett és hátat forditottam neki, Sem Jehova Sem a népéből egyetlen testvérem nem bántott meg,

Magam döntöttem úgy hogy nincs erőm tovább "harcolni" a hitemért mert egy betegséggel néztem szembe..

Próbáltak segiteni de dacoltam, és nem fogdtam el segitséget,

3 év múltán rájöttem mekkora baromságot csináltam....

s Istenem jó kegyelméből most már évek óta ujra aktivan hanem aktivabban része lehetek a népének és szolgálhatok,

s nem is az a baj ha valakinek saját véleménye van,

az a baj ha a biblia tanitásával Isten szavával nem egyezik.

Ezért vannak a vallások sokfélesége mert "saját" véleményed van, ami nem egyezik Isten szavával.

amikor a biblia alapelvekről van szó azt számit, hogy Istennek dicsőségére szolgál a "saját nézeted" vagy Sátánt támogatod egy érzés miatt ami becsaphat.

Nézz körbe ezért nincs egységes imádat, mert mindenkinek "saját" nézete van...

2015. febr. 11. 19:55
 27/34 anonim ***** válasza:

Talán még nnyit:

Nem véletlen féltette idegen nemzetektől Jehova a népét, hogy olyan szokásokat "saját nézeteket" alakitsanak ki amik eltéritik Isten irány elveitől ekölcsi útmutatójátol-

Ezért nem akarta engedni a keveredést.

Talán igy megérted...

Isten a tiszta imádat megtartása érdekében tesz dolgokat nem azért mert neked nem lehet saját véleményed vagy terved-

De a Törvényeiből nem enged és nem higit azokon

2015. febr. 11. 19:59
 28/34 anonim ***** válasza:
Jehova akkor miért nem telepít ki titeket egy burokba, egy idegen bolygoja, ha van úgyis rengeteg, ha neki csak a kis nyalgepei számítanak, minket se hatna meg, egyel kevesebb szekta lenne, aki tevutra próbálja..
2015. febr. 11. 20:16
 29/34 anonim ***** válasza:
vinni az embereket és droidokka formálni. Más ember még másban találta mwg 100 % osan magát,mégse jár házról házra,és riogat armageddonnal. Nem csak Jehova van már régóta, és ez így van jól.
2015. febr. 11. 20:19
 30/34 anonim ***** válasza:
Egyenlőre a szektások ti vagytok, de nagyon! :D
2015. febr. 11. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!