Ha valaki, akkor Istennek pontosan tudnia kellene milyen szenvedni látni a legközelebbállòt hozzád, mégis képes végignézni, hogy szenvedsz te is? Szónélkül?! Ez lenne a szeretet?!
Tudja ezt maga is
kijelentette, hogy az emberek bizonyos dolgokat nem látván népszerütlenségnek fogják tartani ezt
De ahogy emlitettem volt hatalmas vád alá került az életed forrása, Te hogyan védenéd meg édesapádat ha aljas vádakkal illetnék?
megölnéd a lázadót?
azzal nem bizonyitod, hogy igaza volt vagy sem...
"És te fiam, hol voltál amikor hívtalak téged?"
Mikor? Nem volt mostanság nem fogadott hívásom.
"De ahogy emlitettem volt hatalmas vád alá került az életed forrása, Te hogyan védenéd meg édesapádat ha aljas vádakkal illetnék?"
Ha most Jézusra és Istenre gondolsz, akkor jó nagy marhaságokat beszélsz. Istenen mit kell megvédeni? Szerinted nem tud magára vigyázni egy mindenható, halhatatlan lény?
Megjelenne az emberek előtt, letolna pár hókuszpókuszt és kész, meg is lenne az imádat mindenkire részéről, amire annyira vágyik.
Kedves kérdezö, a betütipus alapján gondolom, hogy Te vagy mindig ugyanaz az író.
Sajnálom, hogy ilyen szomorú depressziós hangulatban vagy.
Idönként az az érzésem, hogy nem is nagyon akarod a segítséget...tévedek?
Próbáld meg kérlek a szakorvos segítségét felkeresni, nem szégyen. :)
nem arra értettem hogy meg kell védeni, mert nem tudja magát...
Ennek mélyebb értelmezése van ami IGAZSÁGOSSÁGON alapszik
ha lenyomna néhány hókuszpókot, nem derülne fény az igazságra, és a lázadó hivatkozhatott volna arra hogy nem kapott lehetőséget a bizonyitásra.
Az egyik ilyen állitása hogy minden embert el tud forditani Istentől. hogyan bizonyitja ha Isten nem ad neki erre lehetőséget?
Ez pedig arra is alapos okot szolgáltat, hogy soha többé nem kérdőjelezik meg Isten jogos uralmát, és az ember hűségét.
Talán igy érthetőbb, remélem legalább is.
Katy
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!