Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha valaki, akkor Istennek...

Ha valaki, akkor Istennek pontosan tudnia kellene milyen szenvedni látni a legközelebbállòt hozzád, mégis képes végignézni, hogy szenvedsz te is? Szónélkül?! Ez lenne a szeretet?!

Figyelt kérdés
Ha csak a nélkülözéseket nézzük,ami automatikusan a betegség melegàgy..hol van Isten?!Valakinek màr szólalt meg valaha?Ez volna a szeretez?Ez??!

2015. febr. 3. 13:49
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
27%-os elgondolkodtàl miért vagy ennyi csak?nem àrtana...köszönöm fàradozàsodat de NE màsolj többet,és ne foglald a helyemet...ami meg azigét jelenti..ismerem màr emlìtettem buta vagy és megrögzült vallàsos..mond neked nincsennek gondolataid,hogy idebigyesztesz pàr mondatot copizni én is tudok...sôt képzeld a kedvenc példàzatot irtad..még értem is mit szòlsz?!Vonulj vissza baràtom szépen kèrlek...menj màsnak tantràzz..
2015. febr. 3. 14:33
 12/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, te meg vagy keseredve. Nincs olyan ember, aki ebben az állapotában elérhető lenne Isten számára. Úgyhogy vagy a keserűségedet felejtsd el végleg, vagy Istent, a kettő együtt nem megy. Isten remekül megvan nélküled is, te azonban a kezedet sem tudod megemelni nélküle, úgyhogy neked nagyobb törést okozna a hiánya.
2015. febr. 3. 14:36
 13/28 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ennyire boldogtalan vagy, miért nem váltasz? Szabadna tudnom hány éves vagy és miért vagy keresztény?

Sok más közösség is van. Olvass utána. A biztos anyagi háttér szerintem is elengedhetetlen.

Most döntsd el mindenkit támadsz, vagy érvelsz is? Valamiért írtál ide, és elhiszem, hogy idegesítő lehet önálló gondolatok nélküli droid válaszokat kapni. Akarod, hogy segítsen valaki, vagy nem?

2015. febr. 3. 14:38
 14/28 A kérdező kommentje:
Én vagyok a hülye,vagy senki nem érti a vonuljatok vissza...nem kezdek el se mesélni..sem vitatkozni..sem érvelni és nem érdekel a kötözködés sem ...menjetek màst provokàlni..köszöntem..jah és ezek a üzeneteket is hanyagoljuk...
2015. febr. 3. 14:45
 15/28 anonim ***** válasza:
68%
Akkor minek írtál ide? Baj van a fejben.......
2015. febr. 3. 14:48
 16/28 A kérdező kommentje:
Hàt nem neked,az egyszer biztos...
2015. febr. 3. 14:49
 17/28 anonim ***** válasza:
Isten most házon kivül van, majd a titkára lepötyögi neked a válaszát a konferencia után :D
2015. febr. 3. 14:51
 18/28 A kérdező kommentje:
Oké:D szolj ha visszaér kell a szàmom is?:D
2015. febr. 3. 14:53
 19/28 anonim ***** válasza:

Nem, ez nem a szeretete. Ez a dicsősége.

Ha viszont sajnálod a szenvedőket, akkor nyilván nem lehetsz rossz.

2015. febr. 3. 17:41
 20/28 anonim ***** válasza:

a 10-es válaszoló a lényegre tapintott a verssel.

Egy keresztény tudja mi miért történik, mert Jézus elmondta ezeket, hogy felkészitse a követőit a kitartásra...

2015. febr. 3. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!