Jehova Tanúi mit gondolotok, a Harry Potter című könyv sorozatról?
Ott minden káros.
Kivéve az őrtorony meg az ébredjetek.
A gyerekeknek is az a jó, hát egy 5 éves kisgyerek is ezeket élvezi nem a neki való meséket.
Azok sátántol erednek :)
Nekem volt JT-s osztálytársam anno, és kölcsön adtam neki az első részt. Az apukája lefülelte, ahogy titokban olvasta és elégette a könyvemet, engem pedig eltiltott a lányától, mert megrontom őt. Pedig a lány aranyos volt, sajnáltam őt, amiért ebbe született bele.
Ui. szintén titokban később visszafizette a könyvem árát.
Attól függetlenül, hogy miben hisznek a szülõk, a gyerekeknek joguk van maguk dönteni errõl, ha már elég idõsek hozzá, tizenéves korban már fõleg...sajnálok minden gyereket, akitõl eltiltanak ilyen tanulságos, szórakoztató és pozitív hatású történtet, mint a Harry Potter, az olyan szülõk, akiknek gõzük sincs az egészrõl, csak láttak valami varázslással kapcsolatos dolgot a TVben ehhez kapcsolódóan és akkor az már rossz, mert Isten vagy mittudomén ki azt mondta...
Én inkább olvastatnék a gyerekemmel Harry Pottert, ami arról szól,mekkora is a szeretet ereje, emellett megannyi pozitív értékrõl, ahogy mások már felsorolták.
Nem jobb ez, mint a Bibliában és a vallás történelmében megtalálható megannyi gyilkosság, háború, gonoszság? Meg a kedvencem, az a tanítás, miszerint teljesen oké feláldozni a gyermekem életét Isten szeretetéért...nem úgy, mint a Harry Potterben, a fõszereplō édesanyja a saját életét áldozta fel a gyermeke védelmében....
Mellesleg pedig a Bibliai történetek sem sokkal hihetõbbek, mint bármilyen más fantasy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!