Jehova Tanúi mit gondolotok, a Harry Potter című könyv sorozatról?
Szerrintem a Biblia is elég horror.
Valaki megöli a testvérét, valaki átveri a saját testvérét és meglopja, valaki meg akarja ölni a saját fiát isten szeretetéért. Az egyik ember visszahoz egy másikat a halálból, aztán vizen jár és halat teremt.
Ez miben különbözik a Harry Pottertől?
Grimm, Biblia, Harry Potter... egykutya.
Akkor már inkább La Fontaine állatmeséi.
Azért a Bibliában is vannak elég fura dolgok...
Én azt meg hülyeségnek tartom hogy a "sátánista" tulajdonságai miatt ne olvassuk el ..ugyan már..A Harry Potter pont hogy a szeretetről, a barágságról ès arról szól hogy kűzdjünk a jóèrt
És hiába mondjátok hogy láttatok a tv-ben pár rèszletet ,attól mèg nem tudjátok hogy mi az.
Én olvastam ès igenis sokat tanultam belőle.
Tanúk!
Honnan tudjátok, hogy mi van benne, ha nem olvassátok? Elolvassák a vének, és elmondják, hogy olvashatjátok-e?
Könyörgöm, döntésképtelen felnőttek vagytok, akik képtelenek választani, és szeretik, ha megmondják mit kell csinálni. Tényleg könnyebb, de önállóságotok nulla.
Mi lenne, ha ne adj isten titokban elolvasnátok? lesújtana rátok a mennyövesménkű? Ránk még nem sújtott.... ;)
kedves előttem szóló:
Szerinted mit jelent Isten ezen kijelentése:
(5Mózes 7:6) . . .Mert szent népe vagy Jehovának, a te Istenednek. Téged választott Jehova, a te Istened, hogy a népe legyél, különleges tulajdona minden nép közül, mely a föld színén van.
3 Ne lépj velük házassági szövetségre. Lányodat ne add fiához, és lányát se vedd a fiadnak.
hogy úgy szeretni a világot, ahogyan Isten szereti, egészen más, mint annak helytelen vágyait és szokásait szeretni, amelyeket Isten elítél. Isten világ iránti szeretete megnyitotta az utat ahhoz, hogy megszabaduljunk ezektől a bűnös kívánságoktól, és azok rossz következményeitől, a halált is beleértve.
nem ugy kell valakinek segiteni, hogy utánna mászunk a sárba hogy mi is sárosak legyünk.
Semmi ilyet nem olvashatnak.
Nekem volt egy osztálytársam, ők voltak JT-és szegény kislány, jó barátnők voltunk(pont abban az időben jelent meg a Harry Potter film) mindenki megnézte kivéve őt.
Hetekig rosszul érezte magát mert, hogy neki a szülei nem engedik meg, mert varázsolnak benne.
Én vittem el neki a könyvet és szünetekben és olvasgatta.
Nem hiszem el, hogy egy kis gyerektől így megfosztani kellemes élményeket amiket szeretne átélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!