Jehova Tanúi mit gondolotok, a Harry Potter című könyv sorozatról?
...és miért akarod, hogy a tanúk feleljenek?
az én személyes véleményem, hogy egy divatos baromság, és olvasói nem lesznek sem okosabbak, sem müveltebbek a megtekintése után.
Én inkább ajánlom a gyermekeknek a klasszikus irodalmat.
Szia!
Én nem vagyok Tanú de én sem engedem meg a gyerekeimnek,hogy Harry Potter féle filmeket nézzenek.
Hogy miért?
Hát több okból is és azt hosszú lenne elmagyarázni,de ha kívánod ahogy lesz időm megteszem.
grkaty, gondolom olvastad mind a 7-et. :)))
Mondjuk, csak akkor derül ki benne a lényeg, ha mindet elolvasod.
nem olvastam bár filmbeli részeket láttam a reklámok alkalmával.
teljesen eltérnek Isten gondolkodásától, emberek nem alkalmazhatnak olyan dolgokat amiket a filmben emberek megtesznek, a mágia Sátánt reklámozza, és annak a természet feletti dolgait népszerüsiti, igy
Sátán van a közép pontban nem Isten és ez Jó neki.
Akkor mi újság Hamupipőkével? Azt miért nem támadtátok annyira? Varázslás ott is van! Nem zavar, hogy azon nőttetek fel?
Én személy szerint ki nem állhatom a Harry Pottert, de a stílusa miatt. Nekem nem jött be.
de az...
a piroska és a farkas, a Jancsi és Juliska mind mind gyermekeket félemlitő mesék, Isten ilyet nem tanitana és Jézus sem igy vonzotta az embereket vagy a gyermekeket magához.
Ezeket ókori horrornak tartom.. és szörnyű...
Ti tudjátok, hogy mi van a Harry Potter mögött? Mennyi érték, mennyi tanítás? Milyen sátán... Komolyan agyam eldobom. Túl kéne lépni már a "Varázspálcával való hadonászáson".
Kérlek szépen, a Harry Potte egy nevelődésregény. Barátságról, szeretetről, elfogadásról, elutasításról, tanításról, született gonoszságról, hűségről-hűtlenségről, felsőbbrendűségről, kihívásokról, akadályokról, s azoknak a leküzdéséről is szól ez a könyv.
Nagy Istenhívők, magyarázzátok el nekem, hogy hol volt akkor az isten, amikor tavaly mindkét szülőm 3 hónap alatt meghalt? Itt hagytak egy rakat szarral a nyakamban, az érettségi időszak előtt közvetlenül, illetve alatta. Nekem nem lehetnek mellettem a szüleim, amikor egyszer férjhez megyek, már nem fogják az unokájukat fogi a kezükben. Na? És amikor az isten szolgái, a papok gyerekeket molesztálnak? Akkor hol van isten? Biztos ilyenkor elégedetten dörmög magában odafent a székében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!