Bűnnek számít, ha azért imádkozom Istenhez, hogy haljak meg? Ez öngyilkosság vagy nem?
Azért imádkozom, hogy érjen valami baj ami halállal jár: baleset betegség.
Nap mint nap.
Ha megtörténik a kívánt baj, akkor bűnös leszek vagy nem?
Ne firtassuk az hogy miért imádkozom ezért ez félrevinné a témát.
Azért egyébként mert öngyilkos akarnék lenni, csak gyáva vagyok hozzá.
De mondom: ne ezt a részét firtassuk.
Most komolyan: tényleg ez számít? Kötve hinném, hogy most erre lennél kíváncsi!
Nehogy változtatnál az életeden, amire van lehetőséged, inkább hülye módon, eldobnád magadtól.
"Szar az életem!" na az ilyen dumákkal, csak magadat ámítod. Abba bele sem törödsz, hogy másnak szarabb? Mégis képes leélni az életét.
Olvass sokat, legyél okosabb, vagy sportolj, tanulj harcművészeteket, de az is elég, hogy keresd azt, amivel élvezni tudod az életedet. Ismerkedj más emberekkel, keress hobbit magadnak - máris teszel valamit az életedért. Nincs reménytelen helyzet (akárhogyis próbálod az ellenkezőjéről meggyőzni magadat).
Ha annyira rosz öngyilkosnak lenni mert szenvedést okozol,akkor mi a halálnak létezik a "halál"?
Megszületsz,elmész tanulni építed a karriered a beled kidolgozod,lesz egy házad és egy autód aztán meghalsz?! Ennek így mi értelme?! Ha isten létezne akkor nem lenne halál azért h ki tudj teljesedni meg legyen értelme magát az éltetedet elkezdeni,ameddig van halál addig isten sincs.
Biblia is egy hülyeség mert sok hülye pap írta akik EMBEREK tehát valójában az ő nézeteid látod nem istenét,már ha létezne.
Én hivő voltam,de volt egy olyan időszak mikor én is könyörögtem ezért,de aztán mi lett?! Semmi.
Ma már nem hiszek a mesékben,sokkan racionálisabb is vagyok ami sokkal jobb,mint a csodákra és mesékben hinni.
Isten ha létezne is mért is segítene?! Senkik nem vagyunk ebben a nagy univerzumban max egy statisztikához jól jönnénk ha megszámolnánk az értelmes életet az univerzumban.
Jó pár hónap eltelt a kérdésed óta.
Most hogyan érzed magadat?
Még foglaloztat a kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!