Megbocsájtja nekem ezt Isten?
Hatalmas próbát kaptam Istentől, 3 hónapnyi szenvedés, reménytelenség után úgy döntöttem, hogy inkább megölöm magam mert a szívem szakad már meg a fájdalomtól.
Kórházba vittek, nem sikerült. Megtagadtam Istent, hogy átvert engem, nem szeret.
Megbántam amit tettem. Még ugyanaz a probléma van, de haragszom magamra, hogy Isten helyett akartam rendelkezni az életem felett. Bűntudatom van, mintha anyámmal vesztem volna össze:/
Velem lesz még Isten valaha, vagy nem bocsájtja meg az ilyet aki öngyilkos akar lenni?
23/L
Miért akartál ilyet tenni?:(
Mi a baj?
Hálás lehetsz Neki, hogy nem sikerült, mert nincs olyan szenvedés itt a Földön mint amikor véglegesen az elnyomók kezébe kerülnek az emberek. Jézus Krisztuson keresztül jön a szabadítás. Nem tudok tanácsot adni, mert kevés információm van. Mondd el Neki, hogy bocsásson meg, és tisztítson meg a vétkeidtől. A bűnbocsánat békességet ad. :-)
1Ján 1:9 Ha megvalljuk bűneinket, hű és igaz, hogy megbocsássa bűneinket és megtisztítson minket minden hamisságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!