Keresztények, ti hogy tudtok hinni Istenben, amikor még nem is találkoztatok vele, nem is láttátok, nem is hallottátok?
Ükapámat sem láttam, nem is hallottam, nem is találkoztam vele, még a nevét sem tudom, mégis tudom, hogy élt.
Istennel sokkal több a személyes kapcsolatom és a személyes tapasztalatom, mint a hajdani ükapámmal :)
Szia!
Én mindennap "hallom" főleg olyankor amikor a Bibliát a kezembe veszem. :)
És szerintem ezt minden hívő elmondhatja magáról.
És ehhez nem kell semmi mágia csak hit! :)
"Ükapámat sem láttam, nem is hallottam, nem is találkoztam vele, még a nevét sem tudom, mégis tudom, hogy élt."
Nekem vannak az egyik ükapámról fényképeim és a dédik valamint a nagyszüleim, szüleim és az én életem is elég bizonyíték rá, hogy létezett.
Kedves kérdezö, hogy hihetsz abban hogy fúj a szél? Láttad már? De hiszen csak a fák mozognak, a tárgyak repülnek, száll a por.... de szél???
Hogyan hihetsz a Föld mágneses erejében? Csak nehezek a tárgyak és lepottyannak, de a Föld vonzási ereje? látta azt már valaki??
Azt gondolom elhiszed, hogy valami csúnya szörös majomféléböl származik az ember, azt már láttad, szöröstöl-böröstöl? :) Vagy elhiszed az evolucionistáknak amit állítanak?
Amikor péksüteményt veszel a nagy áruházban, láttad és hallottad a péket aki süti?
...csak hogy valaki félre ne értse /minden megtörténhet :D különösen ezen a vitaoldalon :D /
hiszek Istenben, és abban is hogy a láthatatlan szél mozgatja a tárgyakat és abban is hogy a Földnek van vonzóereje.... annak ellenére hogy egyiket sem látom.
Te is ugye? :)
Amiket itt felsoroltál, ezeket le lehet mérni, le tudjuk ellenőrizni, hogy igazak-e.
Istennel nem ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!