Isten miért nem a bűnt bünteti, vagy a hozzá tartozó cselekvő embert, miért mindenkit mindennel?
Minden Isten akarata mert minden Isten maga!
Szerinted tudnál egy levegőt is venni ha Atyánk nem akarná? Sütne a nap ha Atyánk nem akarná?
Mostmár értem a Mesterem miért mondta: Van fületek de nem hallotok és van szemetek de nem láttok! Igaza volt!
Pedig a hit hallásból származik ám! :)
Állításod szerint nem válaszoltam a kérdésre. Nos, mivel idéztem, hogy mire fogok válaszolni (reagálni), így igaz a felvetésed.
Aztán látom, hogy sok - sok szó el lett pazarolva, hogy válaszoljanak a kérdésedre. Most, akkor egyszerűen, világosan és érthetően leírom neked:
A Teremtő kötelessége:
1, Ellátni a teremtettet erővel, élettel
2, Ha megsérül a teremtett, akkor meggyógyítani azt
3, Gondoskodni minden kívánságáról a teremtettnek
A teremtett kötelessége:
1, Köteles betölteni a funkcióját, amiért teremtve lett
---
Ez minden ÉLŐ rendszer alapvető működése. Ebből következően gondold végig, hogy vajon mi lehet a probléma forrása. Nem bonyolult.
Anonymus
Amúgy kérdező, tökéletesen felesleges vallásos emberekkel vitatkoznod.
Te is láthatod, hogy feltettél egy kérdést és leírnak neked válaszba 80 sornyi szöveget, ami lényegében mind hablaty és semmi köze nincs ahhoz, amit te szeretnél megtudni, csak a begyepesedett dogmáikat mantrázzák.
Mintha az lenne a feladat, hogy Budapestről jussanak el Párizsba, erre nem nyugat felé mennének, hanem keletre, mert az van a Bibliába írva, hogy arra kell menni.
Erre megkérdezed tőlük, hogy miért kell a 100-szor hosszabb úton menniük, amikor a másik irány sokkal közelebbi és az a válasz, hogy ez van a Bibliába írva.
Erre mondanád, hogy jó-jó, ez van a szent könyvetekbe írva, de akkor is rövidebb nyugat felé menni, mint keletre.
Erre megint az a válaszuk, hogy nem rövidebb, mert az van a Bibliába írva, hogy keletre rövidebb és az Isten szava, ami szent.
Na, most ilyenekkel mégis hogy vitatkozol?
tévedés kedves előttem szóló
nem is értem, hogy ha valamihez nem értesz miért szólsz bele, a Te életd más gondolat alapján zajlik, keress egy másik témát ahol veled értenek egyet, ez itt a hittel rendelkezők oldala
egyébként pedig leirtam magam is hogy miért hogyan fog rendet tenni, az más kérdés hogy az egyén elfogadja a Teremtő javaslatát, illetve megoldását vagy sem
Igen és ha felvetsz valami új ötletet, ami bizonyítja, hogy logikátlanságok vannak a vallásukban, akkor azt mondják, hogy fogd be a szád, mert nem értesz hozzá.
Nevetséges. :))
Mátyásnak igazat adhatok,mert a Mester maga mondta: Keressetek és találtok,zörgessetek és ajtót nyitnak!
Keressétek az Igazságot és az Igazság felszabadít titeket!
Ha elfogadod amit mások mondanak feltétel nélkül,akkor bizony keresel vagy nem igazából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!