A párommal mindennél jobban szeretnénk egy kisbabát. Már nagyon régóta próbálkozunk vele és semmi. Kérek szépen mindenkit aki tud adjon valami tanácsot. Vajon mi az oka annak hogy nem sikerül? AZ IDIÓTA VÁLASZOKAT TARTSÁTOK MEG MAGATOKNAK!
Ne haragudj, de erre ennyiből nem lehet értelmes választ adni. Orvosnál voltatok már? Nem meddő egyikőtök sem? Mit takar az a régóta? Ha szedtél gyógyszert, mikor hagytad abba?
Igazából egyetlen jó tanácsot lehet adni, mégpedig azt, hogy menjetek el orvoshoz, aki megnézi, mi lehet a gond. Látatlanban senki nem fogja neked megmondani, hogy pl. nem elég vastag a méhnyálkahártyád vagy ilyesmi :)
Először is próbáljatok peteérés környékén együtt lenni,ha nem érzed hogy mikor van akkor próbáld meg az ovutesztet.Nekem most harmadjára sikerült teherbeesnem úgy hogy együttlét után térdelve,de közben lekönyökölve(pucsítva)aludtam el.(bocsi de nem tudom jobban leírni :) Pedig előtte mi is hónapokig próbálkoztunk sikertelenül.
De ha közel egy éve próbálkoztok már akkor én is a kivizsgálást javasolnám mindkettőtöknek.
Mihamarabbi babásodást kívánok! :)
Mióta próbálkoztok?
Ha régóta, akkor endokrinológust javasolnék mindenképp neked. Hormonsort nézetni van-e peteérésed, valamint pajzsmirigyet, és inzulinrezisztenciához terheléses vércukor és inzulin vizsgálatot.
Aviva tornat probaltad? Gyorsan felszivodo szenhidratok nagy reszet kidobtad a kukaba?
Aviva tornanak van ovulaciot serkento gyakorlatsora, ez egy hormontorna egyebkent. A mozgas nagyon fontos, de nem mindegy, hogy milyen. Ugralos, futos, sarokraerkezos gyakorlatokat tartalmazo edzes megakadalyozhatja a beagyazodast.
A rendes hormonmukodesnek es peteeresnek betehet a rossz taplalkozas. Ha babat szeretnel, erdemes kidobni a feher lisztet, feher es barna cukrot, tejtermekeket, krumplit az etrendbol. Nezz korul a candida-dietas, szenhidrat-csokkentett vagy paleolit receptek kozott.
Van meg ezen kivul a Jonas-modszer, ami szerint havonta van egy olyan nap, amin 85% az eselye a teherbeesesnek. Nezz utana, hatha, volt, akinek bejott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!