Te milyen világot teremtettél volna Isten helyében?
Ha én teremtettem volna a világot, akkor csak Mennyország és Pokol létezne és a Pokol is csak egy hely lenne azoknak, akik elkezdenek lázongani a Mennyországban.
Leküldeném őket szenvedni pár percet, hogy utána jobban tudják értékelni a tökéletes, mennyei életüket, ami ellen annyira lázadoztak.
Ez a pár per szenvedés elég lenne ahhoz, hogy utána megint jól érezzék magukat a Mennyországban.
Ja, lepontozni azt tudtok, csak olvasni nem.
A Biblia ugyanis eltörlésről beszél, nem örök kárhozatról. Aki nem méltó az örök életre, azt az isten a végítéletkor eltörli.
Pontosan ezért olvasgasd még a Bibliát!
Lásd: "kárhozat", "örök kárhozat", "külső sötétség", "olthatatlan tűz", "tűz és kénkő tava, ahol örök kínok vannak", "örök tűz", "gyehenna tüze", stb. mind-mind szerepelnek a Bibliában, ráadásul legtöbbször Krisztus mondja ezeket! Vagy csak az Új Világ Fordításnak valami erősen szelektált kivonatát olvastad? Ahhoz képest igen magabiztos és ítélkező vagy! Hát én nem akartam elmondani, de már 5-ször végigolvastam az egész Bibliát Kezdetbentől Ámenig többféle fordításban.
Akkor mi a gond, ha olvastad?
Ott van benne, amit írtam.
A végítéletkor a poklot is eltörlik. Vagy szerinted egy végtelenül jó isten örök kínnal jutalmaz bárkit is?
Az meg, hogy a Bibliában más is van... remélem, nem lep meg?
Összeollózott mű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!