Keresztények, az elrablásos ún. negyedik típusú találkozásokban démoni jelenségeket láttok?
Figyelt kérdés
A legnepszerűbb videómegosztón láttam egy videót az Elhitetés kora címmel, ahol is ezeket a jelenségeket démoni entitások negatív behatásának könyvelik el. Szeretném megtudni, hogy a vallásos emberek mit gondolnak ezekről, ugyanis állítólag sok keresztény is élt át hasonlókat, pl paralízis, jelenlétérzet, stb. Elsősorban keresztények válaszát várom, mivel állítólag ők ezt egyszerűen kezelik, Jézus nevét kimondva egyszerre megszűnik a dolog. Persze akár Mohamed vagy Buddha nevét hangoztatva is megszűnhet,de nyilván keresztény beállítottságú emberek szemszögéből készült az egész.2015. jan. 16. 14:51
11/11 anonim válasza:
Fénylényt is láttam, de még akkoriban, amikor nem is lehetett ilyesmiről olvasni..Szerintem ők más kategória.Inkább a jó angyalokhoz lehet közük.Mindenképpen jó és segítő lények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!