Kikre vonatkozik ez:"ezeket az én ellenségeimet, akik nem akarták, hogy király legyek felettük, hozzátok ide, és vágjátok le előttem. «?
Jánosegytizenkettő, kemény vagy, ma így ébredtél? :D
Szerintem az utolsó ítéletről szól: azok, aki bár emberi mivoltukban ajándékba kapták az emberi megismerés kegyelmét, de nem éltek vele, éltek mint az állatok, ösztönök által vezérleve, azok mint áldozati barmok fognak végül végezni (levágattatni az oltáron).
Ez hozzá tartozik, ezzel együtt lehet megérteni:
Mindannak, akinek van (megismerőképessége, metafizikai ébersége, amit emberként fogantatáskor ajándékba kap, amiért hálát kée adni Istennek), még adnak (eljut Istenhez vele), attól meg, akinek nincs (ereje Istenhez közeledni), még azt is elveszik, amije van (áldozati barom).
1-es szeretnélek némileg megvígasztalni:-)
Krisztus Urunk már több mint 100 éve Király fölöttünk, ezért ezzel a dallal dicsőitsük őt, mint Királyt, nagy nagy örömmel:-) :
Jöjjön el a Királyság!
(Jelenések 11:15; 12:10)
Szent Úr, öröktől fogva élsz,
és mindig élni fogsz.
A Krisztusnak adtad a trónt,
már áll Királyságod.
Meglett, mit régen ígértél,
felvirradt ránk a megmentés.
(REFRÉN)
A földre béke száll,
egy szent Királyság vár reánk!
Úgy vágyunk rá, Atyánk!
Ó, jöjjön el, jöjjön el hát!
A sátáni, régi világ
immár a porba hull.
Jól látjuk a láthatatlant
a szenvedésen túl.
Meglett, mit régen ígértél,
felvirradt ránk a megmentés.
Csak semmi előítélet. Hidd el, árt az egészségednem:-)
Üdvözöllek keresztényi szeretttel: Zita
Jézus nem 100 éve király! Már a feltámadása után is ezt mondta:
"Nekem adatott minden hatalom mennyen és földön..."
Szia!
Semmi pánik, nem lesz vérengzés. Aki állhatatosan a valódit keresi önmagában, meg is találja. Ami nem valódi, az megy a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!